Hollywood 14. januar 2016

Kæmpe overraskelse fra NBC: 'Friends' reunion i februar!

Glæd dig - alle seks 'Venner' deltager i en reunion til februar i USA.
Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: "Ingen fortalte dig, at livet ville gå denne vej. Din job er en joke, du er broke, og kærligheden siger nej. Det er ligesom, at du sidder fast i andet gear. Når det ikke har været din dag, din uge, din måned, ja selv dit år, så vil jeg - være der for dig!"

Du kan selv fortsætte, og sådan lyder en nogenlunde korrekt, men dog knap så smuk oversættelse af tema-sangen 'I'll be there for you' fra den legendariske og rasende populære TV-serie 'Friends'. Og du kan godt begynde at nynne den igen. For vennerne fra Manhattan er nemlig snart tilbage i en reunion. Amerikanerne vil kunne se 'The One with the Reunion', som programmet hedder, den 21. februar i år. Det afslørede NBCs underholdningchef på et pressemøde, onsdag, i Pasadena, Californien.

- Vi håber på, at vi logistisk set kan få alle seks venner i samme rum samtidigt. Uanset hvad har alle seks skuespillere bekræftet, at de er med, sagde Bob Greenblatt til den overraskede presse.

Til maj er det 12 år siden, at NBC sendte det allersidste afsnit af den vanvittigt populære TV-serie i USA. Og i årevis har der været gisninger om en genforening, men det har aldrig lykkedes at få Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc og Lisa Kudrow til allesammen at bekræfte. Så sent som i december 2014, sagde Matthew Perry til undertegnede journalist, at han ikke troede på muligheden.

- Det kommer ikke til at ske, sagde Perry til SE og HØR.

Men nu har piben tilsyneladende fået en anden lyd. Genforeningen er en hyldest til instruktøren, James Burrows, som har instrueret et hav af de store, klassiske 22-minutter sit-coms og her i blandt hele 15 afsnit af 'Friends' inklusiv pilotafsnittet. Det ventes også, at skuespillerne Will & Grace og Frasier deltager i en reunion.

'Friends' begyndte på TV-kanalen NBC i 1994, var et hit med det samme, og blev et fast holdepunkt for amerikanerne hver torsdag i 10 år under sloganet 'Must See TV'. I sin storhedstid høstede serien 29.4 millioner TV-seere alene i USA - og det var blot gennemsnittet for sæson nummer 2. Det mest sete afsnit var også i den sæson og hed 'The One after the Super Bowl'. Det afsnit så 52.9 millioner amerikanere. På intet tidspunkt havde en sæson under 20 millioner seere - hvilket er ganske imponerende.

Serien bliver stadig genudsendt dagligt på adskillige TV-kanaler i hele verden. Her i blandt på TV2s danske kanaler.

CBS

I december 2014 sagde Matthew "Chandler" Perry (t.v.) til SE og HØRs Hollywood-korrespondent, Jacob Heinel (i midten) at en genforening af 'Friends' aldrig ville komme til at ske. Men nu er der kommet andre boller på suppen. Til højre er det skuespilleren Thomas Lennon.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold