Hollywood8. maj 2017

Ven: Caitlyn har fundet ro trods familiestrid

Caitlyn Jenner lader sig ikke gå på af strid om biografi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait_3.jpg
 Foto: All Over Press)
I Caitlyn Jenners nye bog, 'The Secrets of My Life', siger den tidligere mandlige olympiske guldvinder, at hans ekskone, Kris Jenner, kendte til, at han følte sig som kvinde, inden de blev gift. Hele Kardashian-klanen med Kris i spidsen har ellers benægtet, at de kendte til Caitlyns seksualitet, inden de besluttede sig for at blive gift.
Caitlyn erkender, at hun mistet kontakt til en del af Kardashian-familien.
Og Kim Kardashian har i et interview taget afstand fra Caitlyns negative beskrivelse af Kris Jenner. I bogen fortæller Caitlyn, at hun gennem hele ægteskabet med Kris har følt sig som en boksebold, Kris afreagerede på.
Kris på sin side har sagt, at hun aldrig nogensinde vil tale med Caitlyn igen. - Der er mange forskellige udlægninger afhængig af, hvem du spørger. Hvis du spørger Kris, får du en historie, spørger du børnene og forskellige venner, får du andre versioner. Der er ikke kun én sandhed, men Caitlyn har fundet fred, siger hendes veninde, Jennifer Boylan, til People.
Man kunne forestille sig, at et brud med en stor del af familien i en alder af 67 år, ville ramme de fleste hårdt, men ifølge Jennifer Boylan, er Caitlyn landet fint efter stridighederne. - Hun virker tilfreds. Når man springer ud som transkønnet, gennemgår man nærmest igen udviklingen fra pubertet til voksen, og det er sin sag at gå ned ad den vej, når man er 65 år, men hun ser fremad og er positiv siger Jennifer Boylan. Galleri - Caitlyn Jenner før og nu:

Caitlyn Jenner før og nu

Sponsoreret indhold