Caitlyn overvejer forhold med en mand, men vil ikke have sex

Foto: All Over

25. april udkommer Caitlyn Jenners selvbiografi "The secrets of my life", men allerede nu vælter det ud med hemmeligheder fra bogen.

Det er fx allerede kommet frem, at Caitlyn har fået foretaget den endelige kønsskifteoperation, hvor hun har fået fjernet sine mandlige kønsdele. 

Og nu kommer det så frem, at Caitlyn faktisk er parat til at date mænd. 

- En fremtidig mandlig sexpartner? Jeg har aldrig tænker over det, men det kan ændre sig, når jeg har fået den endelige operation, skriver Caitlyn ifølge PEOPLE, i et afsnit af bogen, der blev skrevet før hun fik foretaget den sidste operation. 

Nu er der altså åbnet op for, at Caitlyn kan være sammen med en mand, derimod er hun ikke sikker på, at hun har lyst til at være sammen seksuelt med en kvinde igen. 

- En fremtidig kvindelig partner? Jeg har tænkt på det. En fremtidig kvindelig sexpartner? Det kommer ikke til at ske, i hvert fald ikke nu, måske aldrig, skriver Caitlyn i bogen

Men faktisk er spørgsmålene om den 67-årige realitystjernes sexliv lidt ligegyldige, for Caitlyn fortæller, at hun ikke rigtigt har lyst til sex. 

- Jeg har ikke den store appetit for det, skriver hun i bogen

Caitlyn Jenner var, mens hun stadig hed Bruce, gift tre gange. Hun har børnene Brody, Brandon, Cassandra, Burt, Kylie, Kendall og stedbørnene Kim, Khloé, Kourtney og Rob. 

Se flere billeder af Caitlyn Jenner i galleriet herunder

Caitlyn Jenner før og nu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close