Hollywood21. januar 2014

Utro Schwarzenegger: Ny kæreste

Skuespilleren har fundet en erstatning for sin kone gennem 25 år, som forlod ham efter skandalen
Arnold Schwarzeneggers brugernavn på Snapchat er arnoldschnitzel (Foto: AOP)
Arnold Schwarzeneggers brugernavn på Snapchat er arnoldschnitzel (Foto: AOP)
 Foto: All OverDet vakte rører da det for et par år siden kom frem, at Arnold Schwarzenegger kontinuerligt havde været sin smukke kone Maria Shriver utro i løbet af deres 25 år lange ægteskab.

Den tidligere bodybuilder, skuespiller og politiker havde i årevis haft en affære med parrets hushjælp. Arnold Schwarzenegger havde endda fået en søn sammen med hushjælpen. En søn, der var 15 år da affæren blev opdaget.

Michéle Bellaiche: Jeg elsker Schwarzenegger

I 2011 meddelte parret, at de skulle skilles. Men på trods af Arnolds udsvævende liv, har han haft meget svært ved at acceptere sin kones ønske om skilsmisse.

Så sent som sidste år sagde han, at han stadig elsker Maria Shriver, og ville gøre, hvad han kunne for at redde resterne af deres ægteskab.

Arnold Schwarzenegger: Kysser dansk kvinde

Nu ser det dog ud til, at en anden kvinde har fået Arnold Schwarzenegger på andre tanker.

Han er flere gange i løbet af det seneste år blevet set sammen med den 28 år yngre fysioterapeut Heather Milligan. Det skriver norsk SE og HØR, der også har billeder af parret sammen.

Grunden til, at skilsmissen har trukket ud, er angiveligt at Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver ikke skrev en ægtepagt, da de blev gift i 1986. Hun har derfor krav på halvdelen af deres samlede formue, som skulle være på mere end 2 milliarder kroner i alt.

Sponsoreret indhold