Hollywood11. april 2014

Ups! Kæmpe brøler på Rolling Stone-forside

Nøgen kvindelig komiker tatoveret forkert til forsidefotoet
Julia Louis-Dreyfus gør det ellers meget godt som forsidemodel
Julia Louis-Dreyfus gør det ellers meget godt som forsidemodel
 Foto: Rolling StonesNogen må have sovet i historietimen på det amerikanske magasin Rolling Stone. I hvert fald har man ikke helt styr på den amerikanske forfatning på bladet.

I den seneste udgave af magasinet har skuespillerinden og kimikeren Julia Louis-Dreyfus forsiden. Hun poserer nøgen med den amerikanske forfatning tatoveret på ryggen, og på hendes lænd figurer en underskrift af John Hancock.

LÆS OGSÅ: Kvindelig dansk komiker laver nøgenshow

En meget fin tanke, men der er bare et problem. Hancock underskrev ikke den amerikanske forfatning, men derimod uafhængighedserklæringen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dc192766cbc640f88ec6df30a17a0ac8.jpg


Hvis man lige ser bort fra brøleren, er det ellers en ganske nydelig forside (Foto: Rolling Stone)

Rolling Stone har forsøgt at forklare brøleren med, at uafhængighedserklæringen var blevet tryk for den anden side, og at der ikke var plads til alle underskrifterne, skriver Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Øhhh... Hvad laver dette mystiske danske skilt i "Seinfeld"?

Forsidekvinden Julia Louis-Dreyfus, der for alvor blev verdenskendt i successerien "Seinfeld", har da også en kommentar til fejlen på forsiden.

- John Hancock var ikke en del af tatoveringen. Det har været der siden fødslen. Billede fra 1962 beviser det, skriver komikeren på sin Twitterprofil og vedhæfter et billede af sig selv som baby med en Hancock underskrift over numsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0150b4f6bafd4a6998930ea43c6669db.jpg


Heldigvis for Rolling Stone har den fejltatoverede forsidemodel en hel del selvironi (Foto: Julia Louis-Dreyfus, twitter)

LÆS OGSÅ: Medina nøgen i ny bog

Sponsoreret indhold