Nyheder15. december 2013

Sanne Søndergaard: Laver nøgenshow

Fissehårsforkæmperen tager nu skridtet fra feministisk debattør til nudistkomiker
Af af
Hvis Sanne Søndergaards krop ellers matcher ansigtet, gør det ikke spor med et nøgenshow
Hvis Sanne Søndergaards krop ellers matcher ansigtet, gør det ikke spor med et nøgenshow
 Foto: Dan Mariegaard

Sanne Søndergaards navn kom på alles læber, da hun i foråret viste sine nu berømte, røde fissehår på forsiden af avisen Politiken. Den kvindelige komiker gik ene mand, eller kvinde, til kamp for mere kønsbehåring.

Det stunt skabte vild debat, læsere fik deres morgenkryddere galt i halsen, og Sanne Søndergaard har siden været en af de mest brugte debattører i kønsdebatten.

Men den feministiske standupper tager nu skridtet videre og griber mikrofonen i et regulært nøgenshow i Frederiksberg Svømmehal.

Her inviterer foreningen "Danske Naturister" nemlig på Sanne Søndergaards oneman-show. Og en af krævene for at deltage er, at man skal være splitterragende nøgen.

- Jeg skal optræde for 100 nøgne mennesker i februar med "Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik." Det bliver sjovt alene at sige titlen på showet, skriver komikeren på Facebook.

Se hvad Bitterfissen Bethany havde at sige om Sanne Søndergaards blottede busk

Og skulle penisbegejstrede Sanne Søndergaard alligevel få lidt nerver på, når hun går på scenen i svømmehallen, bliver det for en gangs skyld let at udføre øvelsen "bare forstil dig, at publikum er nøgne"...

På Danske Naturisters hjemmeside kan man læse, at gæster kun får adgang til showet uden tøj på, men om det også gælder den kønne rødtop bag standup-showet må tiden vise.

De nysgerrige kan købe billetter i Frederiksberg Svømmehal. Hvis altså man selv tør at dukke op uden en trevl på kroppen.

Se Miley Cyrus nøgen

Sponsoreret indhold