Hollywood4. februar 2018

Uma Thurman anklager Weinstein for sexovergreb i hotelsuite

”Pulp Fiction”-skuespillerinden Uma Thurman slutter sig nu til de over 70 kvinder, der anklager filmproducer Harvey Weinstein for seksuelle overgreb og chikane. Skuespillerinden fortæller således om en ubehagelig episode fra 1994, hvor Weinstein ifølge Thuman hev hende omkuld og forsøgte at blotte sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.449519hh.jpg
 (Foto: All Over)

Mere end 70 kvinder – kendte som mindre kendte – har det seneste år anklaget filmproducer Harvey Weinstein for seksuelle overgreb, voldtægt og chikane.

Og nu slutter endnu en kendis sig til. Den amerikanske skuespillerinde Uma Thurman fortæller nu om en ubehagelig episode, hun oplevede tilbage i 1994 i Weinsteins suite på The Savoy Hotel i London.

Her skubbede filmproducenten angiveligt Uma Thurman omkuld, inden at han forgreb sig på hende.

Det fortæller Uma Thurman i et interview med The New York Times lørdag.

Ifølge den i dag 47-årige skuespillerinde forsøgte Weinstein at presse sig selv ned oven på hende.

- Han forsøgte at blotte sig. Han gjorde alle mulige ubehagelige ting. Men han lagde rent faktisk ikke alle kræfter i og tvang mig, siger Uma Thurman til The New York Times.

https://imgix.seoghoer.dk/10.3737860g.jpg
 (Foto: All Over)

Uma Thurman og Harvey Weinstein. Foto: All Over

Allerede tilbage i oktober proklamerede skuespillerinden, at hun ville udtale sig i den spegede sag mod Harvey Weinstein. Men hun tilføjede, at hun først ønskede at sige noget, når hendes vrede og foragt for manden havde lagt sig lidt.

Uma Thurman er blandt andet kendt for sine roller i "Pulp Fiction" og "Kill Bill", og det var netop også i forbindelse med disse roller, at hun var tæt knyttet til Harvey Weinsteins Miramax-studie.

Weinsteins advokat, Ben Brafman, fortæller, at den fallerede filmproducent er chokeret og ked af dét, han betragter som ”falske anklager” fra en person, han har arbejdet tæt sammen med i mere end 20 år.

- Hr. Weinstein erkender at have gjort akavede tilnærmelser mod frøken Thurman for 25 år siden, hvilket han fortryder og undskyldte for med det samme, udtaler Ben Brafman i en erklæring ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Sagen omkring Harvey Weinstein begyndte at rulle i efteråret sidste år. Den har kostet ham både jobbet og forholdet til sin kone gennem ti år, Georgina Chapman.

Sponsoreret indhold