Hollywood3. december 2014

Trist: Rolling Stones-musiker er død

Manden bag saxofon-tonerne er død, 70 år gammel
Manden bag saxofon-tonerne er død, 70 år gammel
Manden bag saxofon-tonerne er død, 70 år gammel
 Foto: AOPManden bag saxofon-tonerne på Rolling Stones' numrene "Can't You Hear Me Knocking" og "Sweet Virginia" er død, 70 år gammel.

Musikeren Bobby Keys døde efter længere tids sygdom tirsdag i sit hjem i den amerikanske by Franklin i staten Tennessee. Det bekræfter Michael Webb, som har spillet keyboard med Keys, ifølge the Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Så vilde var Rolling Stones

- The Rolling Stones er knuste over taget af deres kære ven og legendariske saxofonspiller, Bobby Keys, skriver bandet i en erklæring og begræder tabet af saxofonisten:

- Bobby udgjorde et enestående musikalsk bidrag til bandet siden 1960'erne. Han vil blive savnet, lyder det fra rullestenene.

Tidligere i år annoncerede bandet på deres hjemmeside, at deres turné i Australien og New Zealand ville blive uden Keys på saxofon grundet sygdom.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Her vælter Rolling Stones Roskilde

- Bobby er efter lægens ordrer bedt om at tage det stille og roligt den næste måneds tid, og han håber snart at se alle igen, lød det fra bandet i oktober.

Rolling Stones' energiske guitarist, Keith Richards, udtrykker også personligt sin store sorg over tabet af Keys i et håndskrevet brev, som han har lagt ud på sin Twitterkonto:

- Jeg har mistet den største kammerat i verden, og jeg kan slet ikke forklare, hvor ked af det jeg er, selvom Bobby ville have opmuntret mig. Mine kondolencer til alle, som kendte ham, og til hans kærlighed til musikken, skriver Richards.

LÆS OGSÅ: Klar til Roskilde Festival: Det vidste du ikke om Rolling Stones

Læs Keith Richards håndskrevne kondolence til Keys:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/94e871f8ada54effb152877ed8542a52.jpg

Sponsoreret indhold