Hollywood 19. juli 2018

Sådan blev Kylie og Travis kærester

Kylie Jenner og Travis Scott har været sammen i over et år, og de har en lille datter sammen. Nu fortæller de, hvordan de blev kærester
Foto: All Over Press

I mere end et år har Kylie Jenner og Travis Scott været sammen.

Nu fortæller de, hvordan de blev kærester. 

Det gør de i et interview med GQ

- Coachella var et af stoppene på hans turné, fortæller Kylie om det tidspunkt, hvor parret blev spottet sammen for første gang. 

- Han sagde så: Jeg skal tilbage på turné, hvad har du lyst til at gøre, fortsætter Kylie i interviewet. Der var nemlig ingen tvivl om, at de to var meget glade for hinanden, og at det ville blive svært, hvis de skulle undvære hinanden i længere tid. 

Derfor besluttede hun, at hun ville tage med ham ud på landevejen. 

- Vi har meget fritid. Det var meget organisk og vi kom rundt til de her forskellige byer. Vi fik lov til at være nogle andre, end dem vi var. Havde vi været i Los Angeles, tror jeg, at det ville have været anderledes. Alt sker af en grund. Vi rejste ikke rundt som "Kylie og Travis". Vi var i Cleveland og gik rundt i gaderne i timevis. Vi kunne gå ture uden at nogen ville forstyrre os, fortæller Kylie, om den første spæde tid i deres forhold.

Hun tror altså ikke, at deres parforhold ville have været det samme, hvis hun ikke var taget med ham på turné. 

Efter fødslen af datteren Stormi er det dog nogle andre ting, der fylder for parret i dag. Og selvom de er glade for hinanden, så kan de stadig komme op at skændes. 

- Når vi skændes, så er det som regel, fordi vi har været væk fra hinanden for længe, og vi ikke har set hinanden i et par uger. Vi har Stormi nu, og jeg kan ikke rejse med hende, hun er for lille, fortæller Kylie, der altså også oplever nedture i forholdet med Travis Scott. 

Artiklen fortsætter efter billedet

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner og Travis Scott blev forældre til datteren Stormi tilbage i februar

Det var søndag den 4. februar, kort før Super Bowl skulle begynde, at den yngste "Keeping Up With the Kardashians"-søster afslørede, at hun havde født "en smuk og sund datter".

Indtil da havde Kylie holdt graviditeten hemmelig og ikke på noget tidspunkt bekræftet, at hun var gravid.

Hun undskyldte over for sine fans, at hun havde holdt dem hen, men fortalte, at hun havde holdt den glædelige begivenhed hemmelig, fordi hun havde brug for at forberede sig på den livslange rolle som mor på den mest positive, stress-fri og sunde måde, hun kunne forestille sig, og det var ved kun at afsløre over for de allernærmeste, at hun ventede sig.

- Jeg vidste, at barnet i min mave ville kunne føle, hvis jeg var stresset, så jeg holdt det hemmeligt for den lille piges skyld, siger Kylie, der selv har været en offentlig person, siden hun var blot ni år gammel.

Om graviditeten sagde hun også, at det havde været den smukkeste, inspirerende og omvæltende oplevelse i hendes liv, og at hun rent faktisk "kommer til at savne det"

Kom hjem til Kylie Jenner i galleriet herunder

Hjemme hos Kylie Jenner Hidden Hills Californien

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold