Hollywood15. juli 2016

Tom Hiddleston: Ja, vi er kærester

Den britiske skuespiller Tom Hiddleston fastslår, at han officielt er kærester med den amerikanske sangerinde Taylor Swift.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/th.jpg
 (Foto: All Over Press)

Internettet var nær kogt over, da flere medier bragte en række romantiske billeder af den amerikanske sangerinde Taylor Swift sammen med den britiske skuespiller Tom Hiddleston, der blandt andet er kendt for sin rolle i successerien Natportieren.

Til trods for at billederne viser, hvordan parret både kysser, krammer og holder i hånd, har ingen af stjernerne hidtil bekræftet, at de officielt er kærester.

Men nu er hemmelighedskræmmeriet slut, da den 35-årige Tom Hiddleston løfter sløret for, hvilken relation de to kendisser egentlig har til hinanden.

I et interview til det amerikanske medie The Hollywood Reporter afslører han nemlig, at rygterne om forholdet til "Shake It Off"-sangerinden er sande.

- "Sandheden er, at Taylor Swift og jeg er sammen, og vi er meget glade. Tak fordi I spørger", siger Tom Hiddleston til The Hollywood Reporter.

Rygterne om en romance mellem Tom Hiddleston og Taylor Swift begyndte allerede i maj 2016, da velgørenhedsarrangementet The Met Gala blev afholdt. Her blev de blev filmet sammen, og i videoen kunne man se, hvordan parret både dansede og morede sig sammen, hvilket understregede deres gode kemi.

Turtelduernes forhold kommer blot lidt over en måned efter, at Taylor Swift brød med sin ekskæreste Calvin Harris.

Sponsoreret indhold