Hollywood8. marts 2016

Tom Hardy er ny Bond-favorit

Skuespilleren Tom Hardy ser ud til at have gode chancer for at blive den næste James Bond.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hardy.jpg
 Foto: All Over

Det skulle være ganske vist, at Daniel Craig ikke fortsætter som James Bond, efter han har skrevet under på en amerikansk TV-serie, og selvfølgelig er der stor debat om, hvem der skal være hans arvtager. Tom Hardy er nu favorit.

I lang tid har skuespilleren Idris Elba været nævnt som den allerstørste favorit, men nu har de engelske bookmakere altså en anden mand i top som agent 007.

Tom Hardy, der var nomineret til en Oscar for bedste birolle i ”The Revenant”, har spillet skurk overfor Christian Bale i Batman, hovedrollen i ” Mad Max: Fury Road”, og mange flere, er pt. Favorit til at få rollen, hvis man altså skal tro bookmakerne i James Bonds hjemland. Faktisk får man næsten ingen penge tilbage lige nu, hvis man sætter sin opsparing på den 38-årige skuespiller.

43-årige Idris Elba, der er kendt fra ”Wire”, ”Luther” og ”Beasts of No Nation”, har ellers længe været favorit, og han er stadig blandt topfavoritterne, mens Damian Lewis, Tom Hiddleston, Aidan Turner, Henry Cavill og Tom Hiddleston også stadig er i spil hos bookmakerne.

Klik igennem galleriet her og se de forskellige skuespillere - hvem er din favorit - er det Tom Hardy eller en af den andre?

Hardy, Elba, Hiddleston, Lewis, Cavill eller Turner som Bond?

Sponsoreret indhold