Daniel Craig fortsætter IKKE som Bond

Foto: All Over

Der har været mange spekulationer om, hvorvidt Daniel Craig også ville spille Agent 007 med licens til at dræbe efter ”Spectre”.

Daniel Craig har også selv været med til at bidrage til forvirringen, da han først sagde, at han hellere ville skære sine håndled over end at skulle spille Bond igen – og bagefter var han dog ikke helt afvisende, men sagde, at det ville være på grund af penge, hvis han skulle fortsætte.

Men nu ser det altså ud til, at producerne af de populære actionfilm skal ud og finde en ny skuespiller til rollen som kvindebedårerende agent.

Daniel Craig har nemlig ifølge The Sun skrevet kontrakt med en ny amerikansk TV-serie, hvilket betyder, at han har for travlt med det til at kunne indspille en ny Bond-film.

Den nye serie hedder ”Purity”, og den betyder enden på 47-årige Daniel Craigs karriere som James Bond - noget der ellers har været en yderst indbringende affære for skuespilleren – han tjente godt 70 millioner kroner på rollen i ”Skyfall” og efterfølgende forlød det, at han ville få hele 300 millioner kroner for de næste to film, hvor han allerede har lavet ”Spectre. Film nummer to ser dog nu ud til ikke at blive med Daniel Craig i hovedrollen.

Nu er spekulationerne selvfølgelig allerede i fuld gang om, hvem der så skal være den næste James Bond. Det har de faktisk været i årevis, da man jo hele tiden har vidst, at Daniel Craig ikke ville fortsætte for evigt.

Blandt favoritterne til at blive den nye agent 007 er Idris Elba, Damian Lewis, Tom Hardy, Henry Cavill og Michael Fassbender.

Daniel Craig har selv tidligere sagt, at han ikke vil involveres i, hvem der skal overtage efter ham.

- Jeg er skide ligeglad, sagde han, da han sidste år blev spurgt, hvem han synes skulle være den næste i rækken til at portrættere Bond.

- Held og lykke. Det eneste, jeg bekymrer mig om, er, at hvis jeg stopper, så skal jeg have efterladt det på en god måde – og folk kan fortsætte og gøre det endnu bedre. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close