Hollywood15. april 2015

Tom Hanks kone har fået fjernet begge bryster

Kræften har ramt Rita Wilson, der er skuespiller ligesom gemalen
Rita Wilson med ægtemanden Tom Hanks
Rita Wilson med ægtemanden Tom Hanks
 Foto: All Over PressDen amerikanske skuespillerinde Rita Wilson deler nu ud af en svær hemmelighed. Hun har fået brystkræft, og skuespillerinden har derfor været igennem en stor operation, hvor hun har fået fjernet begge sine bryster. Det skriver People Magazine.

- I sidste uge undergik jeg en brystoperation og rekonstruktion, efter jeg fik konstateret brystkræft. Jeg er i bedring og vigtigst af alt, så forventes det, at jeg bliver helt rask. Det gør jeg fordi, at jeg opdagede det tidligt, har fantastiske læger, og at jeg blev tjekket en ekstra gang, siger Rita Wilson, der er gift med skuespilleren Tom Hanks.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie har fået fjernet æggestokkene

Rita Wilson fik i første omgang at vide, at hun var helt rask, men hun følte sig ikke sikker. Derfor tog hun til en anden læge, der opdagede kræften. Hun opfordrer nu alle til at følge deres mavefornemmelse.

- Du har intet at tabe, hvis begge tjek viser det samme, men til gengæld har du alt at vinde, hvis den anden læge finder noget, der var overset. Tidlig diagnose er nøglen til at blive rask, siger hun.

SE GALLERI: Kendte, der knækkede cancer

Skuespillerinden er aktuel i stykket "Fish in the Dark" på Broadway, men hun har set sig nødsaget til at tage en pause, mens hun kæmper mod kræften. Hun afslørede, at hun vil være at finde på scenen igen den 5. maj.

Sponsoreret indhold