Tom Cruises chok-melding: Katie var plan B

Tom erklærede til hele verden, at Katie var hans eneste ene, da de blev gift. Men i virkeligheden var Katie blot hans nødløsning

Tom erklærede til hele verden, at Katie var hans eneste ene, da de blev gift. Men i virkeligheden var Katie blot hans nødløsning

Foto: All Over

Han hoppede op og ned i talkshow-værten Oprah Winfreys sofa tilbage i 2005, fordi han bare måtte fortælle hele verden hvor smask-forelsket han var i Katie Holmes.

Læs også: Tom Cruise: Frygter Katie

Men chokerende nok, er det seneste nye, at den smukke skuespiller-brunette, han endte med at gifte sig med, blot var nummer to på en lang liste over mulige koner til Tom Cruise.

Det skriver BT.

I følge det amerikanske magasin Vanity Fair var den iranskfødte skuespiller Nazanin Boniadi Scientologys førsteprioritet.

Hun ville være den perfekte hustru, fordi hun er smuk og fåmælt.

Men efter mange lange interviews, hvor hun var blevet bildt ind, at det drejede sig om en filmrolle, anede skønheden dog uråd.

Læs også: Katie Holmes: Ser ny mand

Nazanin Boniadi og Tom Cruise var sammen i tre måneder, men så blev hun fyret til fordel for nummer to på listen - nemlig Katie Holmes.


Smukke Nazanin Boniadi var Cruises og de andre Scientology-bossers nummer ét til at blive fru Tom Cruise (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close