Hollywood8. juli 2012

Tom Cruise: Frygter Katie

Skuespilleren er rædselsslagen for, at hans snarlige ekskone vil afsløre alt
Af af
Tom Cruise og Scientology gør klar til kamp mod Katie Holmes
Tom Cruise og Scientology gør klar til kamp mod Katie Holmes
 Foto: All Over

Skilsmissen mellem Tom Cruise og Katie Holmes kommer ikke blot til at handle om penge, ejendom og datteren Suri.

Tom og hans sekt er nemlig hamrende bange for frøken Holmes. Det fortæller en kilde tæt på både Scientology og hr. Cruise nu eksklusivt til HollywoodLife.com.

- Tom havde aldrig regnet med, at den pæne Katie, han giftede sig med, nogensinde ville se sandheden, så nu er han rædselsslagen. Rædselsslagen for, at hun vil afsløre manipulationen, der foregår i Scientology. Katie blev sågar bedt om at stoppe kontakten med sin familie, forklarer det tidligere Scientology-medlem.

Læs også: Katie Holmes: Skilsmissen var nøje planlagt

Ifølge flere kilder, er Katies forældre derfor ufattelig glade for at have fået deres "gamle Katie" tilbage. Hun har efter sigende levet noget nær et fængselsliv i flere år.

- Scientology vil forsøge at få Katie til at føle, at hun blev forfulgt, og at hun er ondskaben. De vil have hende til at føle sig magtløs og bange, forklarer eks-medlemmet.

Læs også: Katie Holmes før og efter Tom Cruise på Elle.dk

Heldigvis ser det ud til, at det bliver Holmes' kendisstatus, der kommer til at redde hende fra yderligere ballade med sekten.

- Fordi hun er en offentlig person, kan de ikke røre hende. De er mere bange for hende, end hun er for dem. Scientology behandler kendisser som royale, men Katie så hvordan de behandlede almindelige mennesker, siger kilden og understreger, at det bestemt ikke var en behandling, hun fandt okay.

Sponsoreret indhold