Hollywood16. september 2015

Alexander Skarsgård filmer med Greenpeace

Den svenske skuespiller Alexander Skarsgård, der især er kendt for sin rolle i kultserien”True Blood” filmer med miljøorganisationen i Arktis ud for Grønland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gp0stpbct_pressmedia.jpg
 Greenpeace Nordic/Christian Aslund

Alexander Skarsgård – der spillede en af hovedrollerne i ”True Blood” og er søn af den svenske superstjerne Stellan Skarsgård, er for tiden med flere andre på Greenpeace-skibet Arctic Sunrise .

Sammen med produktionsselskabet Funny or Die filmer de en ny komedieserie, der udspiller sig i Det Arktiske Ocean. Det oplyser Green Peace i en pressemeddelelse.

Det hele er et samarbejde mellemskuespillerne, produktionsselskabet Funny og Die og Greenpeace, og serien bliver filmet ud ud for Østgrønland. Og det er meningen, at serien skal være med til at sætte fokus på global opvarmning og give støtte til Greenpeaces kampagne for at beskytte Arktis.

- Det hele passede sammen. Muligheden for at arbejde for en god sag sammen med en af mine bedste venner, Jack McBrayer, Funny or Die og Greenpeace i de her fantastiske omgivelser. Jeg har været i Grønland før, og jeg blev helt overvældet af skønheden. Så da muligheden bød sig for at vende tilbage til Grønland sammen med Greenpeace, som jeg har støttet i mange år, så føltes det som et perfekt match, siger Alexander Skarsgård i pressemeddelelsen.

https://imgix.seoghoer.dk/gp0stpbcq_pressmedia.jpg
 Greenpeace Nordic/Christian Aslund

Skuespillerne Jack McBrayer og Alexander Skarsgård på Arctic Sunrise. (Foto: Greenpeace Nordic/Christian Aslund)

[node:aller-related-content]

Danske Sune Scheller fra Greenpeace er med ombord på Arctic Sunrise, og han er begejstret over projektet.

- Vi er meget glade for at kunne byde hele holdet velkommen ombord og vise dem det smukke Arktis, mens vi optager noget sjov comedy. Hvis vi skal kunne beskytte det her utrolige sted, så har vi brug for støtte fra millioner af mennesker, og Alex og Jack kan hjælpe med at fortælle om emner som olieboringer og global opvarmning på en måde, så mange mennesker forstår det. Vi er meget spændte på at se, hvordan det her projekt udvikler sig, siger Sune Scheller, projektleder i Greenpeace.

Skuespilleren Jack McBrayer der er kendt fra ”30 Rock” siger følgende:

- Vi er her for at skabe opmærksomhed om klimaforandringer og det, der sker i Arktis. Jeg tror, at mange af os ikke tænker nok over, hvad der foregår. Så hvis det her er en måde, vi kan fortælle flere mennesker om olieboringer i Arktis, så er jeg glad for det. Det er derfor, vi er her.

https://imgix.seoghoer.dk/gp0stpbd2_pressmedia.jpg
 Greenpeace Nordic/Christian Aslund

(Foto: Greenpeace Nordic/Christian Aslund)

Flere end 7 millioner mennesker støtter allerede Greenpeaces arbejde for at holde Det Arktiske Ocean fri for olieboringer og beskytte det område omkring Nordpolen, der i dag ikke ejes af nogen stater, som et fælles globalt naturreservat. Greenpeace har de seneste uger været i Grønland for at sætte fokus på oliejagten, der truer dyreliv og miljø i regionen.

Læs mere HER

https://imgix.seoghoer.dk/gp0stpbcq_pressmedia_0.jpg
 Greenpeace Nordic/Christian Aslund

(Foto: Greenpeace Nordic/Christian Aslund)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold