Hollywood30. august 2015

Timberlake: Ikke mig der synger godnatsange

Den amerikanske superstjerne tager ikke musikken fra scenen med hjem til familieidyllen. Her er det konen, der står for godnatsang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/cea403e21ceb49148331006531dd1a14.jpg
 Foto: All Over Press / Kilde: 6_bwpm / Fotograf: KVS, PacificCoastNews.com

Når man er en af verdens største popstjerner ville man måske forvente, at der blev sunget godnatsange for børnene. Men sådan gør den Grammy-vindende musiker Justin Timberlake ikke.

I et interview med det amerikanske medie E! News fortæller Justin Timberlakes kone, Jessica Biel, at det er hende, der står for at synge for parrets fire måneder gamle søn, Silas.

Biel afslører også årsagen - hendes mand ønsker simpelthen ikke at tage arbejdet med hjem om aftenen. Det forbliver på scenen:

- Det er jo hårdt, når det er ens job. Du har ikke altid lyst til at tage det med hjem, når du skal hjem og slappe af sammen med familien, siger Jessica Biel til E! News, der dog har lidt ondt af sin nyfødte:

- Stakkels barn. Det er mig, der synger for babyen. Han får lov at høre klassikeren "Somewhere over the Rainbow" rigtigt mange gange, fortæller den 33-årige Jessica Biel.

Justin Timberlake og Jessica Biel bød deres lille guldklump Silas velkommen til verden i april måned. Parret giftede sig i 2012 på et romantisk resort i Italien og er et af Hollywoods eftertragtede kendispar.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold