Hollywood 7. maj 2014

Justin Timberlake fik royalt besøg

Se billederne: Kendte til popkoncert i Parken
Af af
Frede og Mary samt lille prins Christian var i Parken tirsdag aften for at høre Justin Timberlake
Frede og Mary samt lille prins Christian var i Parken tirsdag aften for at høre Justin Timberlake
Foto: Mikael Rieck og AOP
Tirsdag aften blev Parken omdannet til en vaskeægte popfest, da popfænomenet Justin Timberlake - noget forsinket godt nok - gik på scenen kl. 21:00 for at underholde tusindvis af pophungrende danskere.

Og den populære sanger fik også fornemt besøg til koncerten, der af flere anmeldere blev rost til skyerne. Kronprins Frederik havde således kronprinsesse taget Mary og lille prins Christian med i Parken.

Politikens anmelder belønnede den smokingklædte herre med fem ud af seks stjerner og skrev, at Justin Timberlake "var overbevisende som entertaineren, der blot ville klippe en gennemsnitlig tirsdag aften ud af vores liv og sætte en brusende begejstret erindring ind i stedet". BTs anmelder Jan Eriksen gav tre ud af seks stjerner med ordene "Justin Timberlake er entertainer af en anden verden. Han leger uartige lege i studiet, der resulterer i smygende og indsmigrende musik".

SE og HØR bringer her billeder af de kendte og kongelige som alle var et smut forbi Parken for at 'move' til Justins musik.


Kronprinsparret og lille prins Christian, der er otte år (Foto: Mikael Rieck)Martin Brygmann med kæresten, Marianne Lykkesfeldt (Foto: Mikael Rieck)Bubber med konen Ibsen (Foto: Mikael Rieck)Christiane Schaumburg-Müller (Foto: Mikael Rieck)Anders Breinholt (Foto: Mikael Rieck)Carsten Bjørlund (Foto: Mikael Rieck)Andreas Bo og Mascha Vang (Foto: Mikael Rieck)Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen (Foto: Mikael Rieck)


Sponsoreret indhold