Hollywood28. marts 2016

Kylie frøs til is: Komiker sviner Caitlyn i Hollywood

Kylie Jenner synes ikke, at vittigheder om Caitlyn er sjove.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caitlynkylie.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er aldrig rart, når nogen sviner ens familie.

Lørdagen blev pinlig ud over alle grænser for 18-årige Kylie Jenner. Midt i en turbulent tid hvor hendes far er gået fra at være en mand til en kvinde, ville hun ud og hygge sig med kæresten, Tyga, i Hollywood og se komikerens Dave Chappelles nye show.

Men det skulle hun aldrig have gjort.

For pludselig begyndte showet at handle om Caitlyn Jenner. Dave Chapelle lavede grin med Cait, og fortalte, at han for et år siden var stødt ind i Kanye West:

- Jeg sagde: "Kayne, hvorfor er dit ansigt så langt.". Kayne sagde, "Det finder du snart ud af, mand, " sagde Chapelle fra scenen.

Og det fik Kylie til at fryse til is blandt publikum.

Hele Kardashian-klanen har støttet Caitlyn Jenner, da hun fortalte hele verden, at hun var trans, men det tog hårdt på pigerne, Kendall og Kylie. Kendall, som er en 'drengepige' havde svært ved at acceptere, at hendes far ikke længere var den maskuline størrelse, hun kendte, mens Kylie blev mobbet.

Alligevel har begge piger helt accepteret Caitlyn - og kalder nu deres far for en 'hun'. Men det er aldrig rart at se sin far blive mobbet foran tusinder af mennesker.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold