Hollywood24. februar 2015

Tillykke til vinderne: De bedste af de værste film kåret

Årets Razzie-vindere er fundet - Cameron Diaz løb med sejren
Årets Razzie-vindere er fundet - Cameron Diaz og Megan Fox løb med sejren
Årets Razzie-vindere er fundet - Cameron Diaz og Megan Fox løb med sejren
 Foto: AOPSøndag aften blev verdens fineste filmpris, Oscar'en, uddelt til årets bedste præstationer på filmlærredet.

Mange film når slet ikke den lange vej til at komme i betragtning til den eksklusive pris, og nogle må endda nøjes med at blive sablet ned af publikum og anmeldere. Men siden 1988 har den slags stinkende præstationer også haft sin egen pris i Golden Raspberry Awards, den såkaldte Razzie, der kårer filmverdenens værste optrædener.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Var dette Oscar-festens højdepunkter?

Oscar-statuettens anti-pendant bliver uddelt lige før det store Oscar-show, og blandt de nominerede var Adam Sandler og Arnold Schwarzenegger og de Oscar-vindende skuespillerinder Susan Sarandon og Charlize Theron.

LÆS OGSÅ: Oscar 2015: Her er årets hovedrolle-indehavere

Det blev dog blev Cameron Diaz, der fik den tvivlsomme kåring som årets værste skuespillerinde for filmene "Sex Tape" og "The Other Woman," hvor hun spiller over for den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. Også skuespillerinden Megan Fox fik en pris, da hun blev årets værste kvindelige birolle for "Teenage Mutant Ninja Turtle," mens komedien "Saving Christmas" blev årets værste film.

LÆS OGSÅ: Få det store Oscar-overblik: Her er vinderne

En Razzie er dog heldigvis ikke ensbetydende med en vaklende karriere. Skuespillerinderne Sandra Bullock og Halle Berry er blandt de seks skuespillere, som har formålet både at vinde en Oscar-statuette og en Razzie-pris.

Bullock gjorde det endda det samme år, da hun i 2010 modtog en Razzie for filmen "All About Steve" og dagen efter en Oscar for "The Blind Side." Hun mødte endda op og modtog begge priser.

Sponsoreret indhold