Hollywood28. november 2014

Til salg: Robin Williams’ luksuspalæ

Den nu afdøde Robin Williams’ vingård i Californien er sat til salg til en pris langt under vurderingen
Robin Williams var en mand, der var elsket højt af mange (Foto: All Over
Robin Williams var en mand, der var elsket højt af mange (Foto: All OverDet er stadig op ad bakke for europæisk såvel som amerikansk økonomi. At opsvinget lader vente på sig er heller ikke gået Hollywoods kendisser ram forbi.

Således er den afdøde komiker Robin Williams' villa nu til salg til en pris, der er godt ni million dollar lavere end salgsvurderingen fra 2012. Det fremgår ifølge The Hollywood Reporter af den online salgsliste Zillow.

LÆS OGSÅ: Ét minut: Sådan skal Robin Williams huskes

"Smilets Villa", som Robin Williams selv navngav sit hjem, ligger i Napa i det sydlige Californien.

Det tre etager høje hus er knap 2.000 kvadratmeter og indeholder fem soveværelser, ti badeværelser, et filmfremvisningsværelse samt et klimakontrolleret opbevaringsrum til vin og kunst.

LÆS OGSÅ: Robin Williams' søn: - Vi prøver at vænne os til den nye situation

Til huset hører desuden hestestalde, tennisbane, vandreruter og en såkaldt put-and-take-sø til fiskeri. I alt tæller grunden, hvorpå der også dyrkes vin, knap 470 tønder land.

Huset kom første gang på markedet i 2012 til den nette sum af 35 million dollar. Tidligere på året figurerede ejendommen igen på salgslisterne. Denne gang til den reducerede pris 29,9 millioner.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d68d06b276c04398b2deafbd583d0401.jpg


Sådan ser vingården ud (Foto: All Over Press)

LÆS OGSÅ: Chok i Hollywood: Robin Williams er død

Villaen er imidlertid stadig til salg og Robin Williams efterladte er således blevet tvunget til at nedsætte prisen yderligere fire millioner. Salgsprisen på den afdøde komikers hjem lyder således nu på 25,9 millioner dollar - knap 155 millioner kroner.

Robin Williams efterlod sig kone og tre børn, da han i august begik selvmord i sit andet hjem i Tiburon i Californien.

Sponsoreret indhold