Hollywood18. februar 2010

Tiger Woods: Genoptager sit offentlige liv

Golf-etteren er fotograferet for første gang i 3 måneder, og i morgen taler han til sine fans
Tiger Woods har været ude i det virkelige liv og joggede i går sammen med en uidentificeret ven nær sit hjem i FLorida
Tiger Woods har været ude i det virkelige liv og joggede i går sammen med en uidentificeret ven nær sit hjem i FLorida
 Foto: All Over

Efter næste 3 måneders tavshed, har Tiger Woods nu besluttet sig til at stå frem for offentligheden igen. Og oven i købet sige ord.

En lille forsmag på, at han nu er på vej tilbage som golfspiller, kom, da han for første gang siden den fatale nat den 27. november blev fanget af en fotograf på en løbetur nær sit hjem i Florida.

Nu er der kommet besked fra det amerikanske golf-forbund, PGA, om, at han stiller op og siger ord i morgen fredag, skriver US Today.

- Det er ikke en pressekonference, siger Mark Steinberg fra PGA.

Det gør han fordi det kun er nogle få inviterede journalister og et kamerahold, der vil være til stede. Og der kan ikke stilles spørgsmål.

- Tiger mener helt fundamentalt, at alt, hvad der er sket, alene er en sag mellem ham og hans hustru. Men han ved også, at han har svigtet en masse mennesker. Både de, der er tæt på ham, men i høj grad også hans fans og sponsorer. Dem vil han gerne begynde at gøre det godt overfor igen, og det er derfor han taler, siger Steinberg.

Med de udmeldinger kan det dermed ikke forventes, at Tiger i detaljer kommer ind på de mange piger, de påståede orgier, graviditeter og udskejelser, som er blevet gravet frem, siden han kørte galt og hans verden brasede sammen.

Golfverdenen håber på den anden side, at han vil annoncere sin tilbagevenden til sin sport, hvor han som verdens bedste selvfølgelig er stærkt savnet.

Sponsoreret indhold