Hollywood2. december 2009

Tiger Woods: Jeg har svigtet min familie

Det er stadig en gåde, hvad der lå bag, da verdens højest betalte sportsstjerne kørte galt
Skulle en skilsmisse blive en realitet, får fru Woods grund til at smile hele vejen til banken
Skulle en skilsmisse blive en realitet, får fru Woods grund til at smile hele vejen til banken
 Foto: All Over

Nu indrømmer Tiger Woods for første gang, at han har været lidt ude på et sidespor, da han kørte galt forleden nat.

Han undskylder direkte over for sin familie. Uden i øvrigt at sige et ord om, hvad han har gjort, undskylder han.

Siden verdensstjernen Tiger Woods smadrede sin Cadillac uden for familiens hjem i Florida i weekenden, har rygterne svirret om, hvad der egentlig skete.

Tiger Woods har selv afvist alle anklager helt frem til for få timer siden. Da offentliggjorde han en undskyldning på sin hjemmesiden. Der skriver verdens største golfstjerne, at han ikke har været tro mod sin egen familie.

- Jeg har svigtet min familie og er så flov. Det gør så ondt i mit hjerte. Jeg har ikke været tro mod mine værdier og har opført mig på en måde, som min familie ikke fortjener, skriver Woods på sin hjemmeside.

Mens Tiger sidder derhjemme og prøver at rede trådene ud, står hele den amerikanske mediehær uden for hans dør og tror, at de kan få svar. Men han kommunikerer kun via sin hjemmeside.

Tigeren kommer ikke ud af sin hule mere i år. Til stor fortrydelse for mange golffans.

Tiger Woods har vært gift med den svenske eksmodel Elin Nordegren siden oktober 2004. De 2 fik deres første barn, Sam Alexis Woods, sammen den 18. juni 2007. Den 8. februar i år fik de deres andet barn, Charlie Axel Woods.

Woods mødte Nordegren gennem sin golfvennen, den svenske Jesper Parnevik. Nordegren arbejdede dengang som au pair-pige for Parnevik.

Sponsoreret indhold