Hollywood20. juli 2014

Tennis-ikon rystet over søns narko-anholdelse

John McEnroes 27-årige søn ville købe kokain
John McEnroes 27-årige søn kæmper med narkoproblemer
John McEnroes 27-årige søn kæmper med narkoproblemer
 Foto: All OverDer er ikke meget af hans legendariske vrede at spore, efter sønnen Kevin McEnroe tidligere på ugen blev taget med fingrene lidt for langt nede i narkodåsen.

For selv om den britiske tennisveteran John McEnroe i sine velmagtsdage uden problemer kunne knække en ketsjer efter lidt for mange skæve bolde, så har sønnens stofproblemer gjort McEnroe blid som et lam.

- Hele McEnroe-familien er ekstremt oprørte i forhold til den seneste tids udvikling for Kevin McEnroe. Dette er en privat sag, og hele hans familie vil gøre alt, vi kan, for at støtte Kevin, mens han arbejder sig gennem sine problemer i denne meget svære tid, lyder det i en officiel pressemeddelelse, som blandt andre Female First har fået fingrene i.

27-årige Kevin McEnroes anholdelse fandt sted tirsdag nat i New York City, hvor politiet forhindrede stjernesønnen i at overtage seks poser kokain og en mængde receptpligtig medicin.

Anholdelsen fandt tilsyneladende sted få gader fra det hjørne, hvor moderen, skuespillerinde Tatum O'Neal, blev taget i at købe såkaldt crack-kokain i 2008.

LÆS OGSÅ: John McEnroe til Wozniacki: Hvad tænker du på?

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kendis-børn i politiet søgelyst

Sponsoreret indhold