Hollywood18. januar 2016

Se den her: Teaser for nye afsnit af ’Hænderne Fulde’

Så er der nyt fra 'Hænderne Fulde' - hele familien Tanner viser sig frem i den nye trailer. Se klippet her - og alle billederne fra før og nu i galleriet øverst

Hænderne Fulde dengang og nu

Hvis du elskede familien Tanner i ’Hænderne Fulde’ (’Full House’) har du sikkert ventet ivrigt på dette – nu er teaseren klar til de nye afsnit af serien, der kommer til at hedde ’Fuller House’.

Det nye klip er ikke mere end 14 sekunder langt, man det viser hele familien i den velkendte stue, som man først stiftede bekendtskab med tilbage i 1987. Og man kan høre den originale sang til serien også.

Og de er der alle sammen i den nye serie, som handler om, at DJ Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) flytter ind i sit barndomshjem og får hjælp af sin søster Stephanie (Jodie Sweetin)og sin bedste veninde Kimmy Gibbler (Andrea Barber), der også flytter ind i huset sammen med hende.

I teaseren for serien, der er lavet af Netflix og har premiere den 26. februar, ser man også alle de andre: Danny (Bob Saget), Rebecca (Lori Loughlin), Jesse (John Stamos) og Joey (Dave Coulier), og desuden er der en række andre skuespiller med, som spiller nye roller i serien.

Men for kendere af familien Tanner vil gensynets glæde med hunden Comet også være der. Man får dog ikke set Michelle Tanner, der i sin tid blev spillet af tvillingerne Mary Kate og Ashley Olsen, da de ikke er med i serien denne gang, og det har selvfølgelig været et omdrejningspunkt.

Da nyheden om, at tvillingerne ikke ville være med, kom ud tweetede John Stamos, at han var meget ked af, at de ikke ville være med, men han lovede også seriens fans, at de ikke ville blive skuffede med serien.

Bob Saget har også været ude og sige, at han bare er glad, hvis pigerne er glade.

- Jeg vil have, at mine venner gør, hvad de har lyst til. Og de har helt nye kreative liv nu. Jeg elsker dem, og jeg skal se dem, så snart jeg er i New York. Jeg driller dem altid, sagde Saget til premieren på Entourage for noget tid siden.

Se traileren her – og se galleriet med skuespillerne øverst:

Sponsoreret indhold