Hollywood24. maj 2015

Hænderne Fulde-stjerne begræder Olsen-valg

Olsen-tvillingerne vil ikke være med, når serien igen går i gang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/olsen_tvillinger_drupal.jpg

Søstrene DJ og Stephanie, far Danny Tanner, naboen Kimmy og onklerne Jesse og Joey vil alle sammen være der, når 90'er-succesen "Hænderne Fulde" vender tilbage på Netflix næste år.

Men selvom det er lykkes skuespiller og instruktør på serien John Stamos at samle langt de fleste fra holdet, må seerne alligevel savne ét - eller rettere to - medlemmer af den charmerende Tanner-familie.

[node:aller-related-content]

Tvillingerne Mary-Kate og Ashely Olsen, der delte rollen som den bedårende tumling Michelle Tanner, vil nemlig ikke være en del af den nye serie.

Det bedrøver John Stamos, der spiller Jesse, i en sådan glad, at han fredag udtrykte sin sorg i et opslag på det sociale medie Twitter med hashtagget "heartbroken" (synderknust).

- Jeg kan forstå, at de er et andet sted i deres liv nu, og jeg ønsker dem alt det bedste, skriver John Stamos og fortsætter:

- Jeg lover jer, at I ikke vil blive skuffet over vores genforening og opfølgning.

https://imgix.seoghoer.dk/stamos_drupal.jpg

John Stamos ærgrer sig. (Foto: All Over)

DJ Tanner, spillet af Candace Cameron-Bure, bliver hovedperson i den nye serie, der har hendes liv med sine tre børn som omdrejningspunktet.

Den nye serie, der får premiere på Streamingtjenesten Netflix til næste år, sparkes i gang af et time langt genforeningsafsnit, der lægger op til den regulære serie.

https://imgix.seoghoer.dk/full_house_drupal.jpg

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold