Hollywood13. november 2017

Nomineret til seks priser: Taylor Swift tomhændet fra MTV Awards

Taylor Swift fik ikke en eneste pris, da der søndag aften blev uddelt MTV European Music Awards i London
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor-swift-13112017.jpg
 Foto: All Over Press
27-årige Taylor Swift måtte kigge langt efter en pris, da der søndag aften i London blev uddelt MTV European Music Awards. Den søde sanglærke var ellers nomineret i hele seks kategorier - herunder 'årets kunstner' og 'årets video'.
Men da regnskabet var gjort op sent søndag aften, måtte Taylor Swift, der ikke selv var med i London, konstatere, at hun trods de mange nomineringer måtte notere et stort rundt nul. I stedet var det den canadiske sanger Shawn Mendes, der blev den helt store vinder.
https://imgix.seoghoer.dk/shawn-mendes-13112017.jpg

Shawn Mendes med sine tre MTV-priser. (Foto: All Over Press)

Teenageren var nomineret i fem kategorier og vandt de tre.
Det var i kategorierne 'Bedste sang' ( There’s nothing holdin’ me back), 'Bedste kunstner' og for kategorien 'Bedste fans'. Shawn Mendes var selv på scenen og fremføre "There’s nothing holdin’ me back" live. Og den unge mand, der for nylig blev set holde i hånd med modellen Hailey Baldwin, var utrolig populær. Hver eneste gang hans navn blev nævnt, hvad enten han vandt eller ej, så blev der skreget og hvinet blandt publikum i salen. Da Mendes blev kåret som 'Årets kunstner' hyldede den unge canadier de andre nominerede Taylor Swift, Ed Sheeran og Miley Cyrus. - Det er mennesker, jeg har set op til hele mit liv. Og at blive nomineret sammen med dem er en vanvittig stor ære for mig, sagde den synligt rørte Shawn Mendes. Shawn Mendes blev for nylig den første sanger under 20, der har haft tre sange som nummer et på Billboards hitliste. Efter showet takkede han sine fans på Twitter. - Af hjertet, tak. Elsker jer så meget, skriver Mendes.
Se alle stjernerne på den røde løber til MTV EMA i galleriet.

MTV EMA Rød løber 12. november 2017

Sponsoreret indhold