Hollywood3. marts 2016

Hottere end nogensinde: Taylor og Calvin forlovet

Kilder i Hollywood fortæller, at Calvin og Taylor i al hemmelighed er blevet forlovet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylorcalvin_0.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Hvis alt går som planlagt, så vil Taylor Swift snart blive til fru Taylor Harris.

Det fortæller flere medier i L.A. Ifølge Hollywoodlife.com viste Taylor sig forleden med en smuk ny ring på ringefingeren, og rygterne siger, at parret er blevet forlovet i al hemmelighed. Mandag aften spiste de en romantisk middag på Beverly Wilshire-hotellet. Samme hotel som dannede rammen om filmen 'Pretty Woman'. Det var her, Richard Gere faldt for Julia Roberts i filmen fra 1989.

Calvin, 32, og Swift, 26, spadserede ud fra hotellet sent om aftenen. Taylor bar en smuk, kort sort kjole, og Calvin havde sin sædvanlige "DJ-habit": Sweatshirt og sorte bukser. Parret har næsten været sammen i et år, men det har bestemt ikke været problemfrit. I efteråret var der rygter om, at de havde brudt med hinanden og i flere uger omkring Halloween-tid, viste Taylor sig aldrig med Calvin. I stedet tog parret ud hver for sig.

Men det er slut nu. Nu er de hottere end nogensinde og er sammen hele tiden. Måske bliver det et sommerbryllup i Swifts "country-music-hjemby", Nashville; Tennessee? Eller et smukt bryllup i det skotske højland, hvor Harris har rødder.

Uanset hvad bliver det højst sandsynligt en dyr affære. Taylor er god for $200 millioner (1.4 milliarder kroner) og Harris er god for $66 millioner (462 millioner kroner).

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold