Hollywood12. oktober 2015

Åh nej! Har Taylor Swift droppet Calvin Harris?

Taylor Swift og Calvin Harris er ikke blevet set sammen i seks uger. Er stjerneparret mon gået fra hinanden? Gæt selv med her!
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.22537743.jpg
 Foto: All Over

Det er nu seks uger siden, at popdarlingen Taylor Swift sidst er blevet set eller fotograferet sammen med dj'en Calvin Harris, og nu er der spekulationer om, hvorvidt powerparret har slået op.

Sidst Taylor Swift blev spottet sammen med Calvin Harris, var da dj'en tog til "Bad Blood"-sangerindens koncert i L.A. den 25. august, og det ligner ikke parret at være så længe væk fra hinanden. Selv om både Taylor og Calvin har deres musikkarrierer at passe, er de før fløjet langt og længe for at være sammen - også bare for kort tid ad gangen. Samtidig må man sige, at parret i den grad må have råd til at mødes, hvis de virkelig ville!

- Forholdet gik fra 0 til 60 på få uger. Det var uundgåeligt, at det ville crashe på et tidspunkt. Det var virkelig intenst, så de har taget et skridt tilbage for at køle lidt ned, forklarer en insider til Grazia.

I weekenden holdt Taylor Swift to koncerter i Omaha, mens Calvin Harris optrådte i Las Vegas. Ifølge en kilde, der har talt med gossipbloggen Hollywood Life, har sangerinden dog tænkt sig at dedikere al sin tid til sine nære, når turnéen er overstået, og det gælder altså både familie, venner og kæresten Calvin Harris.

Forhåbentlig betyder det, at vi snart igen kan se billeder af Taylor, der griller mad til Calvin og Calvin, der nusser Taylors katte, selv om han er allergisk.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold