Hollywood 21. maj 2015

Supermodel sagsøger Bill Cosby for voldtægt

Janice Dickinson hiver nu Cosby i retten. Hun hævder han voldtog hende i 1982
All Over

Ind til videre har omkring 30 kvinder anmeldt komikeren og skuespilleren Bill Cosby for voldtægt, og nu kommer endnu en kvinde med en anmeldelse i den voksende bunke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere supermodel Janice Dickinson hævdede tilbage i november 2014, at den nu 77-årige Cosby også har bedøvet og efterfølgende voldtaget hende, og derfor indsendte den 60-årige modelbureau-ejer retspapirerne onsdag, meddeler hendes advokat, Lisa Bloom, mens Dickinson selv talte ud til ET.

- Jeg sagsøger Bill Cosby for at få retfærdighed. Jeg blev bedøvet og voldtaget, siger Dickinson og tilføjer, at hun ikke er den samme kvinde længere og lider af mareridt og angst.

Janice Dickinson sagsøger nu Bill Cosby. (Foto: All Over)

All Over

Ifølge anklagerne mødtes Dickinson med Cosby på et hotelværelse i 1982 for at snakke om et jobtilbud, og her skulle Cosby angiveligt have tilbudt Dickinson et glas vin, og inden hun besvimede, siger Dickinson, at Cosby voldtog hende.

Bloom siger, at grunden til, Dickinson først står frem med anklagerne nu, er, at hun tidligere har været bange for at blive stemplet som "en billig tøs" grundet sit tidligere stofmisbrug og problemer.

Cosby har stort set forholdt sig fuldstændig tavs gennem alle sagerne, som er kommet frem i medierne, og hans advokater erklærer, at deres klient også er uskyldig i denne sag.

- Dickinsons historie om Cosbys voldtægt er løgn, lyder det i en erklæring, og til det svarer Dickinson:

- De siger, jeg er en løgner. Jeg ønsker at beskytte alle de kvinder, der ikke står frem, og vise dem, at overgrebene ikke skal ske igen.

Ligesom mange af de andre Cosby-anklager skulle de påståede overgreb være fundet sted for flere årtier siden, og da mange af sagerne derfor er forældede, må Dickinson ligesom mange af de andre kvinder sagsøge Cosby gennem en civil domstol.

Tilbage i december langede Cosbys kone, Camille, ud efter medierne og sagde, at han var blevet et offer for uberettigede anklager og beskrev ham som en "vidunderlig ægtemand".

Bill Cosby er blev kendt i "The Cosby Show," der blev vist fra 1984 til 1992.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold