Hollywood9. december 2014

Politiet undersøger Cosby

Cosby-sagen vendte mandag aften 180 grader i Los Angeles. Nu undersøger politiet ham
Af af
Nu er freden måske forbi for Cosby. Politiet i L.A. indleder nu en undersøgelse af Bill Cosby. Det kom frem sent mandag
Nu er freden måske forbi for Cosby. Politiet i L.A. indleder nu en undersøgelse af Bill Cosby. Det kom frem sent mandag
 Foto: AOPNu er det ikke kun det amerikanske folk, der har fældet dom over "klamme Cosby". Nu indleder politiet i Los Angeles (LAPD) en undersøgelse af sagen mod den tidligere folkekære skuespiller kendt fra 1980er TV-serien "The Cosby Show".

LÆS OGSÅ: Nu giver Bill Cosby igen

Sent mandag aften ramte en bombe således den tidligere TV-skuespiller. Det kom frem, at topadvokaten Gloria Allred, der repræsenterer et af Cosbys ofre, sidste fredag mødtes med repræsentanter fra LAPD. Gloria repræsenterer en kvinde, der blot var 15 år, da hun angiveligt blev voldtaget af "Dr. Huxtable".

- Beskeden fra politiet var klar: Glem forældesfrist - hvis du blev voldtaget af hvilken som helst eller hvornår som helst, ja så vil vi gerne høre, hvad der er sket, sagde topadvokaten Gloria Allred sent mandag aften i nyhedsprogrammet Nancy Grace på CNNs søsterkanal HLN.

Tidligere mente alle eksperter ellers, at Cosby ikke kunne retsforfølges på grund af forældelsesfrist.
Men den er politiet indledningsvis ligeglad med. Og nu har de altså officielt startet en undersøgelse og opfordrer ifølge advokaten Allred, at andre af Cosbys ofre også kontakter dem.

Siden sagen begyndte at rulle er hele 21 kvinder stået frem. De fleste med den samme historie: Cosby voldtog dem efter at have givet dem vin og sovemedicin.

Supermodellen Janice Dickinson, som forrige uge gav et eksklusivt interview i SE og HØR, gentog mandag aften sine anklager mod Cosby.

- Han voldtog mig, og jeg vil have retfærdighed, sagde Dickinson på Nancy Grace i bedste sendetid mandag aften.

Sponsoreret indhold