Hollywood13. marts 2015

Supermodel: - Jeg følte mig grim og usikker sammen med Ronaldo

Tidligere i år gik Christiano Ronaldo og hans 29-årige modelkæreste, Irina Shayk, fra hinanden – og nu løfter Irina Shayk lidt af sløret for grunden til bruddet.
Af af
Ronaldo fik eks-kæresten Irina Shayk til at føle sig grim
Ronaldo fik eks-kæresten Irina Shayk til at føle sig grim
Christiano Ronaldo er en af verdens mest eftertragtede mænd, men det er åbenbart ikke nemt at være kæreste med verdens bedste fodboldspiller.

Læs også: Christiano Ronaldo single igen

Det var således heller ikke barnemad for den 29-årige Irina Shayk at tilbringe fem år sammen med Ronaldo, der privat som på fodboldbanen er kendt som en meget perfektionistisk, temperamentsfuld og ikke mindst forfængelig person.

Læs også: Se Ronaldo helt nøgen
- Jeg troede, jeg havde fundet den ideelle mand, men det viste sig, at jeg tog fejl. Jeg tror, at en kvinde føler sig grim, når hun har den forkerte mand ved sin side. Jeg har følt mig grim og usikker, fortæller Irina Shayk om sit fem år lange forhold med Real Madrid-stjernen.

Læs også: Christiano Ronaldo fylder 30

Hvis man gerne vil have fingrene i en nu single Irina Shayk, så kommer hun her med sin formular på den perfekte mand.

- Den ideelle mand er tro, ærlig og en rigitg gentleman, som ved, hvordan man behandler kvinder. Jeg er ikke til mænd, som får kvinder til at føle sig triste - det er drenge, der gør sådan. Ikke mænd.
Så ved I dét, drenge.

Sponsoreret indhold