Hollywood5. februar 2015

Cristiano Ronaldo fylder 30

Galleri: Se billederne af verdens bedste fodboldspiller, der fylder rundt
Af af

Cristiano Ronaldo fylder 30
Meningerne er mange om Cristiano Ronaldo, men faktum er, at han i januar blev kåret som verdens bedste fodboldspiller 2014, og i dag fylder den portugisiske verdensstjerne 30 år.

I dag spiller Ronaldo i spanske Real Madrid, hvor han kom til efter at have spillet i 2009, da han blev solgt af Manchester United. Han blev første gang kåret som verdens bedste fodboldspiller i 2008, og siden har han vundet den titel - i hård kamp med FC Barcelonas argentinske Lionel Messi - i 2013 og 2014.

LÆS OGSÅ: Ronaldo single igen

Ronaldo er intet mindre end en målmaskine, og i skrivende stund har han spillet 183 kampe for Real Madrid og score hele 203 mål…
Han er for nylig blevet single, efter forholdet til den russiske supermodel Irina Shayk gik i stykker.
- Efter at have datet i fem år, er mit forhold til Irina Shayk slut, skrev Ronaldo i en pressemeddelelse, der bekræftede bruddet, da medierne skrev løs om det forliste forhold.

LÆS OGSÅ: Ronaldo helt nøgen

Den portugisiske landsholdsspiler har sønnen, Cristiano Jr., som han er alenefar til. Angiveligt er moderen en amerikansk tjener, som intet har med sønnen at gøre. Det har derimod Ronaldos mor, Dolores, som er helt inde over i opdragelsen af junior.

LÆS OGSÅ: Ronaldo får verdenskendt rapper som manager

Ronaldo er født og opvokset på den portugisiske ø Madeira, hvor han spillede for Nacional, men han kom til fastlandet og Lissabon, da Sporting hentede ham - siden røg han til engelske Manchester og derefter er det hele historie.

Det danske undertøjsfirma JBS har sikret sig Ronaldo, hvor han har sin egen serie CR7 - som er hans eget varemærke, og der bliver til adskillige billedserier af den veltrænede fyr i meget lidt tøj…

Se alle billederne af Ronaldo her - også i undertøj.

Sponsoreret indhold