Hollywood12. maj 2017

Stort galleri: Hjemme hos Tom Jones

Fem soveværelser og syv badeværelser følger med, hvis du skulle få lyst til at købe Tom Jones' herlighed i Los Angeles for 55 mio. kr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/00_165.jpg
 (Foto: All Over)

Det amerikanske eventyr er måske ved at være slut for Tom Jones.

Den 76-årige walisiske trussetyv har i mange år talt om at vende permanent hjem til Storbritannien. Ikke mindst af hensyn til fru Linda, som led af hjemve. Det nåede parret ikke, før Tom for et år siden mistede sin kone til kræften efter 59 års ægteskab. Og nu er der så sat pris på legendens mastodont af et hus i Beverly Hills i Los Angeles.

For otte millioner dollars, eller omkring 55 millioner danske kroner, kan du flytte direkte ind i det prangende bygningsværk i det eksklusive Mulholland Estates, der er et helt lille samfund med vagter og megakendte naboer.

Huset er på 800 kvadratmeter, og for de mange millioner får du blandt andet fem soveværelser og syv badeværelser. Og selvfølgelig er der pool på den godt 2000 kvadratmeter store grund.

Det er næsten 40 år siden, crooneren valgte at bosætte sig i Los Angeles, men han har aldrig lagt skjul på, at han føler sig som brite. I 2006 fik han også ridderslag af dronning Elizabeth, så Thomas John Woodward i dag slet og ret kan kalde sig sir Tom.

Det var i 1965, han slog igennem med sangen ”It’s Not Unusual”, men siden er hittene kommet som perler på en snor. Efter sange som ”Thunderball”, ”What’s New, Pussycat?”, ”Green, Green Grass of Home”, ”Delilah”, ”She’s A Lady”, ”Kiss” og ”Sex Bomb” har sir Tom ingen problemer med at betale huslejen, hverken i USA eller i Storbritannien.

Se alle billedene er Tom Jones' luksusvilla i galleriet herunder:

Hjemme hos Tom Jones

Sponsoreret indhold