Hollywood 8. juli 2017

Stort galleri: Hjemme hos Orlando Bloom

Stjerneskuespilleren Orlando Bloom har lige hostet op med 43 millioner kroner for sit gigantiske Hollywood-hus med tilhørende diskolys.
(Foto: All Over Press)

Der er vist ingen tvivl om, at 40-årige Orlando Blooms favoritfarve er blå.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hvert fald har den engelske stjerne lige købt et 370 kvadratmeter stort giganthus, hvor den dominerende aftenbelysning er netop blå, som efter sigende har en beroligende virkning på psyken.

Huset i bjergene omkring Los Angeles har ikke mindre end fire badeværelser og fire soveværelser, og i stuen er sofaen sænket ned for at skabe den helt rigtige klubstemning.

Som med så mange andre store villaer i Californien smelter inde og udelivet sammen på smukkeste vis, men det er, når solen går ned, at det bliver virkelig diskoagtigt hjemme hos ”Pirates of the Caribbean”-skuespilleren.

Et topmoderne LED-system gør det muligt for Katy Perrys ekskæreste at skifte farve i hele hytten, så det passer til humøret.

Det er dog ikke kun på farvepaletten, at Orlando er gået amok.

Med til den ekstremt dyre millionvilla hører også et helt nyt overvågningssystem, så eventuelle kratluskere hurtigt bliver afsløret, før de kommer for tæt på stjernen.

Så kan han og sønnen Flynn på seks år, som han har med ekskonen Miranda Kerr, også være i fred.

Se alle billederne af Orlando Blooms gigantiske Hollywood-hus i galleriet herunder:

Hjemme hos Orlando Bloom

Sponsoreret indhold