Hollywood 24. januar 2018

Blev kun 38 år: 'Storm-jæger' kendt fra TV er død

'Storm-jæger' Joel Taylor er død blot en uge efter, han blev onkel
Foto: Facebook

 

Har du fra tid til anden zappet forbi Discovery Channel, er du helt sikkert stødt på programmet 'Storm Chasers', hvor mænd, der er helt bidt af ekstreme vejrforhold, jagter tornadoer og andre ekstreme vejrfænomener og prøver at komme så tæt på de potentielt dræbende storme som muligt for at få dramatiske optagelser i kassen.

Nu er en af stjernerne fra programmet, storm-jæger Joel Taylor, død.

Det beretter flere amerikanske medier på baggrund af et tweet tirsdag fra en af programmets andre stjerner, Reed Timmer.

- Hvil i fred min bedste ven og  storm-jæger-partner. Jeg er chokeret og fuldstændig knust over tabet af min fantastiske ven. Vi jagede så mange ekstreme storme sammen, og jeg ville ønske, at vi kunne have gjordt det bare én gang mere. Jeg vil savne dig for evigt, Joel. Vi har mistet en legende, skriver Reed Timmer.

Det er ikke oplyst, hvad Joel Taylor døde af, men han blev blot 38 år gammel.

Den 15. januar skrev han lykkeligt på Facebook, at han netop var blevet onkel til sin første niece.

Det glædelige opslag bliver nu brugt til, at folk kondolerer og udtaler sympati med de efterladte.

Joel Taylor blev født i Elk City i Oklahoma, og han studerede senere meteorologi på University of Oklahoma, hvor han rendte ind i sin senere stjerne-kollega Reed Timmer.

De to lavede i 2003 dokumentarfilmen 'Tornado Glory', hvor de i tornado-sæsonen 2003 fulgte efter alle storme, det var værd at skrive hjem om.  

Når der var en storm af denne slags på vej, var Joel Taylor i sit es. (Foto: All Over Press)

  I 2007 blev de verdensstjerner på Discovery Channel i serien 'Storm Chasers'.   Joel Taylor fungerede i programmet både som meteorolog og chauffør bag rattet i programmets storm-køretøj, 'The Dominator'.    Efter fem sæsoner blev 'Storm Chasers' pillet af programmet i 2012.   Neden for kan du se Tweets og Facebookopslag hvor afdøde Joel Taylor bliver mindet:
 
 
 
     

Sponsoreret indhold