Hollywood 17. december 2015

Julefred i kendisland: Stjerner dropper fejde

Julefreden har endelig sænket sig over Hollywood, da skuespilleren Adam Sandler og radioværten Howard Stern er blevet gode venner igen
(Foto: All Over Press)

Efter adskillige år med tilsvininger og iskolde blikke har Howard Stern og Adam Sandler endelig begravet stridsøksen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele palaveren startede, da den 61-årige excentriske radiovært langede ud efter den 49-årige komedieskuespillers film, og siden har luften været iskold mellem de to Hollywood-stjerner.

Men for nylig takkede den Golden Globe-nominerede komediehelt endelig ja til at medvirke i Sterns radioprogram på SiriusXM, og her blev kamphanerne langt om længe forsonet.

- Jeg har været en total nar over for dig, og jeg har altid været ked af, at vi ikke har været på talefod, angrede Stern ifølge magasinet Us, mens Sandler udtrykte dyb skuffelse over sit store idol.

- Jeg har været så vild med dig, siden jeg var ung. Det er derfor, det har været så underligt, når du har svinet mig til. Det har faktisk knust mit hjerte, sagde skuespilleren åbenhjertigt.

Stern har tidligere prøvet at række ud efter Sandler under en episode, hvor machomændene havde booket samme flyafgang, men selv ikke i de højere luftlag var Sandler klar til forsoning.

- Grunden til, jeg ikke sagde "hej" til dig, var, at du altid har svinet mig til. Jeg afviste dig, fordi du har været så led mod mig - og næste dag sagde du igen, at jeg var en nar, forklarede Adam Sandler.

(Foto: All Over Press)

Howard Stern (Foto: AOP)

Sponsoreret indhold