Hollywood 26. november 2015

Lily Allen og Cheryl ender ni år lang strid

De har været uvenner i ni år, men nu har de to sangerinder endelig fundet melodien
Foto: All Over

Det er voldsomt at hade hinanden i ni år, men nu har Cheryl Versini-Fernandez, tidligere kendt som Cheryl Cole, og Lily Allen valgt at slutte fred.

Hvad der har fået de to britiske stjerner til, efter næsten et helt årti, endelig at slutte uvenskabet, vides ikke med sikkerhed, men Yahoo! beretter, at Cheryl og Lily opførte sig som bedste veninder til British Fashion Awards forleden.

Foto: All Over

Der var ingen sure miner at spotte mellem Cheryl Fernandez-Versini og Lily Allen til British Fashion Awards. (Foto: All Over)

De to sangerinder poserede glade sammen for fotograferne, hvor de holdt om hinanden og endda fjollede og skar grimasser for fotograferne.

Fejden mellem Cheryl Fernandez-Versini, som dengang hed Cheryl Cole, og Lily Allen begyndte, da Lily skrev sangen "Cheryl Tweedy" opkaldt efter Cheryls pigenavn. I sangen synger Lily blandt andet, at ingen har lyst til at se ud som Cheryl.

Derefter kaldte Cheryl Lily for en "chick with a dick", altså en "tøs med en pik", hvorefter Lily fyrede tilbage med et åbent brev, hvor hun skrev, at det næppe gjorde Cheryls mor stolt, at Cheryl tog sit tøj af, giftede sig med en rig fodboldspiller og dansede sexet.

- Jeg ville ønske, at det hele aldrig var sket. Jeg kan godt lide Cheryl, sagde Lily Allen fornylig i et interview med engelske Q.

- Hun er god i "X Factor", hun er pæn, og hun har nosser. Jeg kan godt lide kvinder, der klarer sig godt.

Den undskyldning lader Cheryl Versini-Fernandez til at have godtaget, og nu hersker der endelig fred og fordragelighed mellem de to sangerinder.

Sponsoreret indhold