Stalker vil ha' pistol for at beskytte Taylor Swift

En 58-årig mand søger om våbentilladelse, så han kan beskytte Taylor Swift.

En 58-årig mand søger om våbentilladelse, så han kan beskytte Taylor Swift.

Foto: All Over Press

 
 
Taylor Swift er en af de bedst tjenende kunstnere i verden og lever et liv i sus og dus og behøver ikke at røre en finger mere i sit liv for at få smør på brødet.
 
Men med succes, berømmelse og penge følger også ubehageligheder.
 
 
Det kan være de mange tiggerbreve, man får som velhavende, eller som i Taylor Swifts tilfælde - tossede mandlige fans, der stalker hende og tror, de er Taylor Swifts våde drøm om en mand.
 
Seneste indslag i den kategori er en 58-årig mand, der har henvendt sig til politiet i New Hampshire. Ifølge tmz.com hævder manden over for politiet, at han er Taylor Swifts kæreste, og at han har brug for en pistol for at beskytte hende.
 
Manden var på politistationen for at blive afhørt frivilligt i en anden sag, da han pludselig pralede med at være Taylor Swifts kæreste.
 
Ifølge betjentene viste han dem sågar sms'er han havde sendt med "Taylor Swift" som modtager.
 
Betjentene studsede derpå noget, da manden spurgte, hvor mange stater han kunne køre igennem, hvis han fik en tilladelse af New Hampshire-politiet til at bære et skjult skydevåben. Han tilføjede, at han havde brug for et våben for at kunne beskytte Taylor Swift i Afrika. Det er uklart, hvorfor manden tror, at Taylor Swift har planer om at tage til Afrika.
 
På trods af mandens noget bizarre opførsel fik han lov at gå efter endt afhøring. Som politiet siger til TMZ, 'så er det ikke en forbrydelse at sige, at man gerne vil have en pistol for at beskytte nogen'.
 
Når det er sagt overvejer politiet, om man ikke lige skal kontakte Taylor Swifts folk og fortælle dem om sangerindens 58-årige 'kæreste'.
 
At være forfulgt af bindegale, besatte fans er på ingen måde nyt for Taylor Swift.
 
Så sent som i juli sidste år dukkede en mand op ved hendes palæ på Rhode Island og mente ganske bestemt, at han skulle giftes med Taylor Swift.
 
GALLERI - Taylor Swifts eksfyre og flammer:

Taylor Swifts eksfyre og flammer

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close