Taylor Swift tjener kassen på sin kommende turné

Taylor Swift.

Taylor Swift.

Foto: AOP

Der er fem måneder til, at Taylor Swift drager ud på sin verdensturné. 

Men allerede nu ser det ud til, at hun kommer til at tjene boksen på den lange koncertrække, der starter den 8. maj i Arizona. 

Billboard skriver nemlig, at Taylor på de første syv dage har solgt billetter for mere end 180 millioner dollars. Det svarer til 1,1 milliarder danske kroner. 

Dermed er Taylor godt på vej til at have en af bedst sælgende turnéer nogensinde. 

Man mener nemlig, at hun kan tjene op til 450 millioner dollars på de mange koncerter, og det vil føre hende direkte ind i top-10 over de bedst sælgende nogensinde. 

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Taylor sidst gav koncerter. Hun valgte nemlig, at hun ikke ville give en eneste koncert i 2017

Taylor ved, hvordan man bruger penge

Taylor har ikke noget problem med at bruge de mange penge, som hun tjener. Tilbage i november smed hun nemlig 115 millioner kroner efter et byhus i Manhattans fashionable Tribeca-kvarter

Huset er 478 kvadratmeter stort, og der både spa, dampbad, biograf, fitnessrum og en bar i huset. 

Der er et kæmpe designerkøkken med noget af det bedste køkkenudstyr, som man kan støve op. I den store dagligstue kan Taylor hænge ud ved pejsen, mens hun kan nyde nattehimlen, der viser sig igennem det store ovenlysvindue.
 
Når Taylor en dag får børn, så er der også tænkt på det. På husets førstesal er der nemlig et værelse til barnepigen. Og værelset har sin egen indgang, så barnepigen kan komme og gå uden at det bliver bemærket. 
 
På husets andensal finder man husets to soveværelser. Begge har walk-in closets, badekar og brusekabine med vandfalds-funktion. 
 
Når veninderne kommer forbi kan den store terrasse danne rammen om festlighederne. Her er nemlig en kæmpe gasgrill og hyggelig beplantning.
 

Taylor holder kæresten hemmelig

Taylor Swift har i snart et år dannet par med skuespilleren Joe Alwyn

Men hun har indtil videre valgt at holde ham hemmelig. Derfor har man ikke set dem dukke op på en rød løber sammen endnu. 

Det skulle angiveligt være Taylors meget offentlig brud med Calvin Harris og Tom Hiddleston sidste år, der er skyld i, at stjernen nu vælger at gå stille med dørene. 

Du kan se billeder af nogle af Taylors mange ekskærester og flammer i galleriet herunder

Taylor Swifts eksfyre og flammer

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close