Hollywood5. juli 2016

Spielberg seneste film flopper fælt

Den seneste film i rækken fra instruktøren Steven Spielberg flopper målt på antallet af solgte billetter, skriver amerikanske medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/steven.jpg
 Foto: All Over Press

Det går ikke prangende med billetsalget til Steven Spielbergs seneste film "The BFG", der på dansk får premiere under navnet "Den store venlige kæmpe", og amerikanske medier kalder filmens hidtidige indtjening for et flop.

Det er blandt andet medierne The Hollywood Reporter og Variety, som ikke spår filmen gode indtjeningsmuligheder fremadrettet, efter at filmen, der har et budget på 140 millioner dollar, i sine fire første debutdage kun har indtjent 22,3 millioner dollar.

Ifølge mediet Variety vil det kræve massive billetindtægter fra udenlandske markeder, hvis den amerikansk-producerede film skal genvinde pusten.

I Australien og Rusland, hvor filmen i weekenden fik premiere, har indtægterne beløbet sig til samlet 3,9 millioner dollar.

"Den store venlige kæmpe" handler om den forældreløse pige Sofie, som en nat får øje på en kæmpe igennem sit vindue. Kæmpen tager Sofie med til kæmpernes land, og de to indleder et venskab.

Filmen er baseret på bogen af samme navn af den norske forfatter Roald Dahl og er finansieret af Disney Reliance og Walden Media.

"Den store venlige kæmpe" får dansk premiere 21. juli.

Sponsoreret indhold