Så rig er Steven Spielberg

Den nyeste film om Jurrasic Park får premiere i næste uge, hvor Steven Spielberg igen er en af bagmændene. Det var også amerikaneren, der stod bag den første dinosaurfilm fra 1993. 

De mange års hårde arbejde kan da heldigvis også ses på kistebunden. Ifølge amerikanske Celebrity Networth er den 68-årige instruktør god for ekstreme 23,8 milliarder kroner. Dermed er han en af de absolut rigeste mennesker i Hollywood. Kun overgået af vennen George Lucas, der angiveligt skulle sidde på en formue i omegnen af 34 milliarder kroner. 

Siden Spielberg fik sit gennembrud med "Dødens Gab" i 1975, som blev set af 68 procent af alle amerikanere, har filmmesteren da også instrueret eller produceret det ene bifhit efter det andet. Blandt andet "E.T.", "Indiana Jones", "Schindlers Liste", "Jurassic Park" og "Saving Private Ryan".

Anstrengelserne har indbragt Spielberg tre Oscar-statuetter. 

Spielberg giftede sig i 1991 med skuespilleren Kate Capshaw, og de bor sammen med deres syv børn fire forskellige steder i USA alt efter behov. Både i Californien, New York City, Florida og The East Hamptons.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close