"Spider-man"-stjerner dater

Foto: All Over

Der har tydeligvis været kærlighed i luften på settet til "Spider-man: Homecoming". I hvert fald forlyder det nu, at der er amoriner i luften mellem Tom Holland, der spiller Spider-man, og Zendaya, der spiller Michelle filmen. 

Det skriver E!Online

- Det lærte hinanden at kende på settet. De blev hurtigt venner og begyndte så at se hinanden i en romantisk sammenhæng for et par måneder siden, fortæller en kilde til underholdningssitet

Rygterne om, at Tom Holland og Zendaya dater, startede allerede tilbage i juni, og indtil videre har de to turtelduer ikke bekræftet, at de har et kærlighedsforhold kørende. 

En ting er dog sikkert, settet til "Spider-man"-filmene har altid været et kærlighedsfyldt sted. 

I 2011 mødte stjernerne Emma Stone og Andrew Garfield nemlig også hinanden på settet til en "Spider-man"-film. Det var da de optog filmen "The Amazing Spider-man", hvor Emma Stone spillede Gwen Stacy og Andrew Garfield spillede Spider-man.

Parret nåede at være sammen i fire år, inden de gik fra hinanden i 2015. Parret nåede både at være sammen til Oscar-uddeling, og efter de gik fra hinanden, kom det frem, at de på et tidspunkt i løbet af deres forhold havde besøgt Disneyland, hvor de inden deres ankomst havde røget sig vind og skæve

Artiklen fortsætter under billedet


Emma Stone og Andrew Garfield mødte hinanden under optagelserne til "The Amazing Spider-man". (Foto: All Over)

Også Kirsten Dunst og Tobey Maguire fik et godt øje til hinanden, da de var rodet ind edderkoppedrengens net. 

De mødtes på settet til den første "Spider-man"-film i 2001. Ifølge filmens instruktør Sam Raimi, så var han bange for, at deres kemi i den virkelig verden ville gå ud over deres kemi på det store lærred. 

Men er man en af dem, der har set de tre "Spider-man"-film, hvor Kirsten Dunst og Tobey Maguire spillede overfor hinanden, så ved man, at Sam Raimis frygt var ubegrundet. 

Parret sluttede deres romance, da den sidste film var blevet optaget. 

I dag er Kirsten Dunt forlovet med skuespilleren Jesse Plemons, som hun også har udtalt, at hun godt kunne se sig selv få børn sammen med

Artiklen fortsætter under billedet


Tobey Maguire og Kirsten Dunst fandt også melodien under optagelserne til "Spider-man". (Foto: All Over)

Det er faktisk heller ikke helt unormalt, at skuespillere finder kærligheden på settet

Det sker nemlig forholdsvist ofte. Af nogle af de mere berømte par kan nævnes Angelina Jolie og Brad Pitt, Blake Lively og Ryan Reynolds og Eva Mendes og Ryan Gosling.

Du kan se flere stjerner, der mødte hinanden på settet, i galleriet herunder

Stjerner der mødte hinanden under optagelserne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close