Hollywood 15. februar 2018

Medie: Spice Girls har skrevet under og tager på turné

Spice Girls vender tilbage! Den legendariske pigegruppe har underskrevet en kontrakt, der sender de fem piger på turné, skriver mediet TMZ.
Foto: All Over Press

Du kan godt begynde at glæde dig, for Spice Girls skal igen ud og optræde på de store scener. Det skriver mediet TMZ.

Ifølge det amerikanske medie skulle Mel B, også kendt som Scary Spice, have sat sin autograf på en kontrakt, som sender hende og resten af kultgruppen ud på en turné. Også de fire andre medlemmer af Spice Girls skulle have skrevet under ifølge TMZ's oplysninger.

Selv om Victoria Beckham, som går under navnet Posh Spice, har sagt til Vouge, at der ikke bliver nogen reuniontour, så skulle den altså være god nok nu. Og alle fem kvinder skal tilbage på scenen!

Spice Girls debutsingle og et af deres største hits "Wannabe" blev udgivet i 1996, men efter blot fem år i rampelyset blev det for meget for de fem kvinder.

Gruppen blev opløst i 2001, men de blev gendannet 2007, hvor de udsendte et "Greatest hits"-album og afholdte 11 koncerter.

Sidst, de fem labre kvinder optrådte sammen, var til afslutningsceremonien til OL i London i 2012, hvor de på fremragende vis rundede de olympiske lege af.

Foto: All Over Press

Spice Girls optræder ved afslutningsceremonien til OL i London i 2012. (Foto: All Over Press)

Det er altså snart seks år siden, at Spice Girls har optrådt med hits som "Wannabe" og "Say you'll be there", så det kræver en del øvelse fra pigegruppen at finde tilbage til formen fra deres storhedstid. Men mon ikke, at det bliver fest uanset hvad, når de indtager scenen.

Det vides endnu ikke, hvor deres turné fører dem hen.

Se flere billeder af Spice Girls i galleriet:

Spice Girls - genforening

Sponsoreret indhold