Hollywood20. juni 2017

Spice Girl med ny musik for første gang i 12 år

Geri Halliwell hylder afdøde George Michael med første single i 12 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gin.jpg
 Foto: All Over Press
Det er meget længe siden, vi har hørt noget til 44-årige Geri Halliwell, der engang var en del af den mest succesrige kvindegruppe nogensinde, Spice Girls. Faktisk er det hele 21 år siden, at gruppen i 1996 sendte superhittet 'Wannabe' på gaden - 'resten er historie', som man siger.
Singlen blev nummer et i 37 lande og gav med ét gruppen verdensberømmelse. Deres debutalbum 'Spice' blev solgt i 31 millioner eksemplarer og gav dem en rekord, der består i dag, som det bedst sælgende album af en pigegruppe i historien. Opfølgningsalbummet 'Spiceworld' blev også en storsællert med 20 millioner solgte eksemplarer. Den oprindelige besætning bestod af Melanie Brown ('Scary Spice'), Melanie Chisholm ('Sporty Spice'), Emma Bunton ('Baby Spice'), Geri Halliwell ('Ginger Spice') og Victoria Beckham ('Posh Spice'). Gruppen var blevet dannet i 1994, og allerede i 1998 trak Geri Halliwell stikket til succesen, og i 2000 blev bandet opløst.
De blev gendannet for en kort bemærkning i 2007, og her var Geri Halliwell med på holdet. 'Ginger Spice' forfulgte derefter en solokarriere, hvor det blev til tre album. Det seneste album 'Passion' blev udgivet i 2005, men ellers har der været tavshed på sangfronten fra 2005. Men så har Halliwell haft travlt på den private front. I 2006 blev hun mor til datteren, Bluebell Madonna, som hun fik med manuskriptforfatteren Sacha Gervasi.
Victoria Beckham og Emma Bunton er gudmødre til Bluebell Madonna. I 2014 begyndte Geri Halliwell at date Christian Horner, der står i spidsen for Formel 1-teamet 'Red Bull Racing'. De blev gift i oktober 2016, og den 21. januar i år fødte 'Ginger Spice' deres søn Montague George Hector Horner. Men der har ikke været meget tid til barsel, for i går præsenterede Geri Halliwell det første nye musik fra hen des hånd i 12 år. Det er singlen 'Angels in Chains', der er en hyldets til George Michael, som døde i december i fjor. Indtægterne fra singlen skal gå til organisationen 'Childline', som George Michael donerede til, mens han var i live. Geri Halliwell og George Michael var tætte venner, og hun boede hos ham i en kort periode efter bruddet med 'Spice Girls'. - Han var den type ven, som man ikke behøvede at sidde lårene af, men når vi var sammen, så klikkede det bare. Vi havde et meget ærligt venskab. Jeg ville gerne have, at vi skulle være kærester, men jeg var ikke hans type, siger Geri Halliwell om den homoseksuelle George Michael.
Da de indspillede den nye single medvirkede flere af George Michaels tidligere musikere, og det var til tider meget følelsesladet i studiet, siger Geri. Hun siger til musiksitet Billboard.com, at hun arbejder på et fjerde soloalbum, som skal komme ud i løbet af i år. Når nu vi har været en tur ned ad 'memory lane' med Spice Girls, har vi fundet en række gamle fotos af Geri Halliwell frem. De er fra tiden før Spice Girls, hvor Geri var nøgenmodel i aviser og mandeblade, og du se billederne fra hendes smukke og vovede fortid i galleriet herunder:

Geri Halliwell, de gamle nøgenbilleder, juni 2017

null

Sponsoreret indhold