Geri Halliwell jubler: Jeg er gravid igen

(Foto: All Over Press)

Næste år kommer endnu en lille "Baby Spice" til verden.

Geri Horner - tidligere kendt under efternavnet Halliwell - er nemlig gravid.

Den 44-årige Spice Girls-stjerne venter sit andet barn, men det første fælles barn med Christian Horner, der er teamchef for Formel 1-holdet Red Bulls.

- Gud velsigne moder natur, skriver Geri Horner på Instagram under hashtagget "mama spice" til en tegning af en gravid kvinde.

Den forestående familieforøgelse bekræftes også af en repræsentant for hr. og fru Horner.

- Spice Girl'en Geri Horner (tidligere Halliwell) og hendes mand, Christian Horner, der er slået til ridder af det britiske kongehus, er meget glade for at kunne annoncere, at de venter deres første fælles barn, lyder det i en erklæring, som The Mirror bringer.

- Parret er mere end lykkelige over den glædelige nyhed og kan ikke vente med at byde deres nye familiemedlem velkommen.

44-årige Geri Horner og 42-årige Christian Horner har kendt hinanden siden 2009, men blev først kærester i 2014, hvor de kort tid efter annoncerede deres forlovelse i en notits i avisen The Times.

Geri Horner har tiårige Bluebell Madonna fra forholdet med manuskriptforfatteren Alexander Gervasi, mens Christian Horner har en treårig datter fra et tidligere forhold.

I slutningen af 2015 fortalte Geri Horner til The Mirror, at parret brændende ønskede sig et fælles barn og overvejede at adoptere.

Men næsten et år efter er der så endelig babybingo. Ginger Spice og Christian Horner venter deres lille "Baby Spice" en gang i det nye år.

Spice Girls' egen "Baby Spice", Emma Bunton, lykønsker også veninden på Instagram.

- Endnu en "Baby Spice" på vej, jubler hun.

Se annonceringen af "Baby Spice":

God bless Mother Nature #mamaspice

Et billede slået op af Geri Horner (@therealgerihalliwell) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close