Hollywood7. november 2017

Sofia viser bikini-krop i Mexico

Sofia Richie og Scott Disick på solferie i Mexico, mens rygter vil vide, at forholdet halter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofia-scott-07112017.jpg
 Foto: All Over Press

Kæresteparret 19-årige Sofia Richie og 34-årige Scott Disick er stukket af fra hverdagen og hygger sig i disse dage det varme Cabo San Lucas.

Og her viser Sofia Richie sig frem fra en side, så man til fulde forstår, hvorfor den næsten dobbelt så gamle realitystjerne er faldet for den blonde, sprøde model, der i en måneds tid sidste år var kæreste med den mere jævnaldrende Justin Bieber.

Iklædt en sort bikinitop og en minimal g-streng er der ikke overladt meget til fantasien, og Sofia smed også toppen, da hun lagde sig på maven for at få sol på ryggen uden striber.

Efter at parret gjorde deres forhold officielt i september, har de i flere omgange været af sted på kærlighedsferier, når Scott ikke skal passe de tre børn han har med ekskonen Kourtney Kardashian, mens hun hygger sig med sin nye 24-årige kæreste Younes Bendjima.

Parret tog til Cabo San Lucas i et privat jetfly fredag i sidste uge.

Men på trods af den tilsyneladende idyl, begynder der at florere rygter om, at forholdet mellem de to er på retur.

Det fortæller flere kilder til People.

Kilderne fortæller, at parret småskændes og er begyndt at være grundlæggende uenige om flere ting, og at det går unge Sofia på.

- Sofia troede, at Scott ville være mere seriøs med forholdet, end han er, og hun bliver stadig mere frustreret over hans opførsel. Alt det hun er blevet advaret om ved Scott, oplever hun nu på sin egen krop, siger kilden.

I søndagens episode af 'Keeping Up With The Kardashians', chokerede Scott ved at sige, at han ved kunstig befrugtning er klar til at få et fjerde barn med 38-årige Kourtney Kardashian.

https://imgix.seoghoer.dk/sofia-artikel.jpg

Du skal ikke snydes for et billede af smukke Sofia forfra. (Foto: All Over Press)

Det afslørede han, da hans nære ven Malika Haqq spurgte ham i programmet, om han var klar til at forøge børneflokken, der består af Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), sammen med Kourtney.

- Helt sikkert. Vi kan gøre det på den måde Kourtney helst vil. Men vi kommer nok ikke til at gå i seng sammen, det synes hun nok er for mærkeligt, så det kan blive ved kunstig befrugtning, siger Scott.

Kourtney Kardashian har i et tidligere afsnit, efter at parret blev skilt, sagt, at hun ikke ville afvise at få endnu et barn med Scott, 'hvis de rette omstændigheder er på plads'.

Scott har dog lige nu ingen forhåbninger om, at realityparret finder sammen igen, og han prøver at indleve sig i en rolle, hvor han er far til deres tre børn uden Kourtney ved sin side.

- Mit største fokus i livet lige nu er at komme videre i livet og være meget mere far for mine børn uden Kourtney.

Sofia har ikke kommenteret Scotts udmelding om, at han kunne forestille sig at få endnu et barn med ekskonen.

Se galleri med frække Sofia og Scott i Cabo San Lucas:

Sofia Richie og Scott Disick på ferie i Cabo San Lucas i Mexico, 07112017

Sponsoreret indhold