Hollywood23. september 2017

Se kysse-billederne: Nu er Sofia og Scott kærester

Scott Disick og Sofia Richie lægger ikke længere skjul på kærligheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scott-disick-sofia-richie-2.jpg
 Foto: All Over

Nu tror vi ikke på det længere!

Scott Disick og Sofia Richie har gennem de seneste måneder været mere sammen end de fleste travle Hollywoodpar.

Men de har forsikret om, at de 'bare er venner', og at Scott er en ven af familien Richie på grund af hans relation til Sofia Richies verdensberømte far, musikeren Lionel Richie.

De har vist sig 'ude i byen' en række gange til frokost og lignende, men nu går de linen ud og kysser hinanden på en badeferie i Miami og bekræfter dermed de mange rygter om, at den 19-årige musikerdatter og den 34-årige realitystjerne er mere end 'bare venner'.

De er både på stranden og ved svømmeåølen sammen i Miami, og det er ved poolen, at det afslørende kys falder.

Det kan du se oven for, og i galleriet under artiklen er der flere billeder af det forelskede nye Hollywood-par.

Den blonde model Sofia har tidligere været kæreste med popfænomenet Justin Bieber, og er med sine 19 år kun for nylig blevet myndig i staten Californien.

Scott Disick er mest kendt for sin rolle i 'Keeping Up With The Kardashians' fra hans ægteskab med 38-årige Kourtney Kardashian.

Scott og Kourtney er nu skilt efter ni års forhold.

Mens de var gift nåede de at få tre børn sammen, og mon ikke Scott snart lader Sofia hilse på de tre bonusbørn, som han bringer ind i den hotte nye Hollywood-konstellation.

Scott var i sidste måned kortvarigt indlagt på et psykiatrisk hospital, hvor både Kourtney og børnene besøgte ham. Kourtney er i dag kæreste med den 23-årige Younes Bendjima, og hun har tidligere udtalt, at hun og Scott aldrig finder sammen igen. Se mange flere billeder med Scott og Sofia på kysse-ferie i Miami:

Sofia Richie og Scott Disick kysser i Miami, september 2017

Sponsoreret indhold