Hollywood 27. november 2015

Smuglyt til Coldplays nye album "A Head Full Of Dreams"

"A Head Full Of Dreams" udkommer først i næste uge, men allerede nu kan du få smagsprøver på alle sangene fra Coldplays nye album
Foto: PR

Så er der godt nyt til de fans, der simpelthen ikke kan være i deres egne kroppe af ren spænding. For selv om der er en uge til Coldplays nye album, "A Head Full Of Dreams" udkommer, kan du allerede nu smuglytte til alle sangene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I videoen her er der nemlig lydbidder fra hvert eneste nummer på "A Head Full Of Dreams", så du kan komme i stemning inden udgivelsen fredag den 4. december.

"A Head Full Of Dreams" er opfølgeren til "Ghost Stories", som Coldplay undlod at turnere med. Efter udgivelsen vendte gruppen nemlig direkte tilbage til studiet for at indspille det nye album.

- Jeg tror, at det, at vi ikke tog på turné med "Ghost Stories", var en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har taget, fordi det gav os sådan en undertrykt energi i studiet og fuldstændig genantændte alles lyst til at rejse verden rundt og spille musik. "A Head Full Of Dreams" er skrevet som en plade, der skal spilles live. Vi kan næsten ikke vente, siger Coldplay-forsangeren Chris Martin.

Coldplay optræder på 20 stadioner i 14 lande i Europa og Sydamerika, når bandet tager på turné, og turen går også forbi Telia Parken i København den 5. juli 2016.

Sponsoreret indhold