Hollywood21. november 2015

Coldplay kommer til Danmark: Sådan køber du billet før alle andre

Det britiske band Coldplay spiller i København 5. juli næste år, oplyser bandets pladeselskab. Og du kan købe billet før alle andre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_martin_aop.jpg
 Foto: All Over Press

De Coldplay-fans, der følte sig snydt over den manglende turné efter bandet i 2014 udgav pladen "Ghost Stories", kan nu glæde sig over, at Coldplay efter udgivelsen af deres syvende album "A Head Full of Dreams" i december tager på en verdensturné.

En af de byer, der får besøg af verdensstjernerne, bliver København. Det oplyser bandets pladeselskab, Warner Music.

Som sidste stop på den del af turnéen, der tager dem rundt i fjorten lande i Syd- og Mellemamerika samt Europa, spiller bandet den 5. juli i Parken.

Billetsalget til alle europæiske koncerter inklusiv koncerten i København begynder den 27. november klokken 10. Billetpriserne bliver mellem 450 og 950 kroner.

Men du kan købe din billet allerede fra 25. november, kl. 10 og 46 timer frem. Sådan gør du:

1. Klik ind på mit.aller.dk/coldplay

2. Vælg "Mit SE og HØR" som brand.

3. Udfyld resten af felterne.

Så får du en mail, når forsalget starter.

Bandet vil senere annoncere koncerter i Nordamerika.

Sidst bandet tog på verdensturné var i 2012, og også dengang besøgte bandet Parken og København. Det var dengang ottende gang, at Coldplay spillede i Danmark, hvor de også har besøgt Herning, Midtfyns Festival, Valby og Roskilde Festival.

I et interview til BBC Radio 1 har forsangeren i bandet, Chris Martin, givet udtryk for, at deres kommende album måske bliver det sidste, bandet laver.

- Det er vores syvende album, og vi ser det på en måde som den syvende og sidste Harry Potter-bog eller noget lignende. Ikke for at sige at der måske i fremtiden ikke kan komme noget andet, men det her er færdiggørelsen af noget, sagde han sidste år.

Sponsoreret indhold